Eski ve yeni Olympos iyidir. Bu albümü de hoşuma gitti. Klip de süper.
quote:
Orijinalden alıntı: armasova
Eski ve yeni Olympos iyidir. Bu albümü de hoşuma gitti. Klip de süper.
Alıntıları Göster
şu bisikleti alıyor ya orası güzel olmuş klip harika olmuş gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0245653D0
şu bisikleti alıyor ya orası güzel olmuş klip harika olmuş gerçekten
Alıntıları Göster
Arkadaşlar lütfen Sagopa'ya ve hayranlarına laf çarptırmayın.Ciddi ciddi 4 gün Ban yersiniz..Tecrübeyle sabittir.
quote:
Orijinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::
Arkadaşlar lütfen Sagopa'ya ve hayranlarına laf çarptırmayın.Ciddi ciddi 4 gün Ban yersiniz..Tecrübeyle sabittir.
Alıntıları Göster
Çok pis sago hayranıyım ama betanın bu klibini çok beğendim hep dinliyorum diss atmış olarak görmeden
quote:
Alıntıları Göster
İlk izlediğimde çok beğendim ve bir o kadarda güldüm albümüde güzel şanişerle yaptığı feat bi o kadar güzel zaten beta tiyatrocu. Beta-Pişti Dinlemenizi Öneririm burdada haykoya ismail yk ya laf lar var izleyin !
quote:
Orijinalden alıntı: Cheesy
Çok pis sago hayranıyım ama betanın bu klibini çok beğendim hep dinliyorum diss atmış olarak görmeden
Alıntıları Göster
hardcore arabesk
quote:
Orijinalden alıntı: Pacsta
hardcore arabesk
Alıntıları Göster
gene mi bu mal
quote:
Ondan nefret ediyorum diye ban mı yiyecem Banlayın o zaman
Güzel dalga geçiyo milletle
quote:
Orijinalden alıntı: -Fronto-
quote:
Ondan nefret ediyorum diye ban mı yiyecem Banlayın o zaman
Güzel dalga geçiyo milletle
Alıntıları Göster
Hehe Süper Bende İlk Bunuwww.style34.net te izlemiştim. Ekleyen Arkadaşada Teşekkürler.