Şimdi Ara

Betimar secim anketi Akp tekrar öne gecti - Anahtar parti %3,4 - Zafer Partisi %6,4 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2023 ve 2024 secimlerini en iyi bilen arastirma sirketi olan Betimarin son anketi

Betimar secim anketi Akp tekrar öne gecti - Anahtar parti %3,4 - Zafer Partisi %6,4 !

Betimar secim anketi Akp tekrar öne gecti - Anahtar parti %3,4 - Zafer Partisi %6,4 !artı gerçek
    BETİMAR'ın son anketine göre partilerin oy oranları
    https://artigercek.com/politika/betimarin-son-anketine-gore-partilerin-oy-oranlari-322600h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Kasım 2024; 16:3:0 >

• Bu anket sonuçlarına göre Anahtar partiye YRP'den oy geçişi olmuş.

• 2023 GENEL SEÇİM SONUÇLARI

2023 seçimlerini baz alırsak arkadaşlar

AKP + MHP + İYİ Parti azalışta

CHP + Zafer Partisi + Anahtar Parti + Yeniden Refah Partisi yükselişte.

Ama CHP en yüksekten gerilemeye başlamış. 1. liği AKP'ye vermiş gene.

• %30 zaten akpnin ölümüne destek veren kemik kitlesi. Seçimlerde önemli olan bunlar karşısında birleşebilmek.

• Chp şımarınca dağılmaya başladı. Ekonomi dışında nerede zırvalık var peşinde takıldı yine oy kaybı başladı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halâ Kılıçdaroğlu diyen var %0.5 oranında. Bu ne la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Kasım 2024; 19:10:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolu irfanı devamkeee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu muhalefet varkene....

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Dostum bu seçim o seçim değil, Kemal dedemizin etrafında toplanalım, aday olması kanunen mükün olmayan Sayın Erdoğan'a da aman itiraz etmeyelim, çünkü Dersimli dedemiz onu sandıkta yenerse Roma İmparatorlu'ğunun başına ancak o zaman geçebilir, çıkıp da Kolezyumda gladyatörlük yapmadan Kemal dedeyi Roma Halkı benimsemez :D Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 7 Kasım 2024; 21:28:40 >
  • İyi partiye hala oy veren kesimi anlamıyorum. Anahtar parti de nedir? İlk defa duydum. Akp'ye oy veren insanların çoğunluğunun avantası ve çıkarı var. Chp'ye oy verenlerin en az yarısı Kürtçü kesim. Akp'ye çıkan oyların en az yarısı yine doğu tandanslı. İç Anadolulu ve Milliyetçi kesimin bu kadar bölünmesi saçma. Hala çok fanatikçe oy dağılımı var bu kesimin. Ülkenin anası ağladı hala akıllanmadılar. Son olarak anketin manüpülatif olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acr kullanıcısına yanıt

Hocam Anahtar parti, eski İyi parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun kurmuş olduğu BBP tarzı bir parti .

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

chp nin lideri kk dır aktroll seni Betimar secim anketi Akp tekrar öne gecti - Anahtar parti %3,4 - Zafer Partisi %6,4 ! 

• Cehape seçmeninin, İslam gibi doğarken yakana tutuşturulmuş rozet benzeri, ömür boyu aynı şeyi taşıması bana farelerin peynir kapanına gebermeye gitmesini hatırlatıyor.

Partinizi değiştirin. Meteor düştü dinozorlar öldü sizde ölün. Bizde kurtulalım sizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.