2023 ve 2024 secimlerini en iyi bilen arastirma sirketi olan Betimarin son anketi artı gerçek BETİMAR'ın son anketine göre partilerin oy oranları https://artigercek.com/politika/betimarin-son-anketine-gore-partilerin-oy-oranlari-322600h< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Kasım 2024; 16:3:0 > |
Betimar secim anketi Akp tekrar öne gecti - Anahtar parti %3,4 - Zafer Partisi %6,4 !
-
-
Bu anket sonuçlarına göre Anahtar partiye YRP'den oy geçişi olmuş.
-
2023 GENEL SEÇİM SONUÇLARI
2023 seçimlerini baz alırsak arkadaşlar
AKP + MHP + İYİ Parti azalışta
CHP + Zafer Partisi + Anahtar Parti + Yeniden Refah Partisi yükselişte.
Ama CHP en yüksekten gerilemeye başlamış. 1. liği AKP'ye vermiş gene.
-
%30 zaten akpnin ölümüne destek veren kemik kitlesi. Seçimlerde önemli olan bunlar karşısında birleşebilmek.
-
Chp şımarınca dağılmaya başladı. Ekonomi dışında nerede zırvalık var peşinde takıldı yine oy kaybı başladı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Halâ Kılıçdaroğlu diyen var %0.5 oranında. Bu ne la.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Kasım 2024; 19:10:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
anadolu irfanı devamkeee
-
Bu muhalefet varkene....
-
Dostum bu seçim o seçim değil, Kemal dedemizin etrafında toplanalım, aday olması kanunen mükün olmayan Sayın Erdoğan'a da aman itiraz etmeyelim, çünkü Dersimli dedemiz onu sandıkta yenerse Roma İmparatorlu'ğunun başına ancak o zaman geçebilir, çıkıp da Kolezyumda gladyatörlük yapmadan Kemal dedeyi Roma Halkı benimsemez :D Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 7 Kasım 2024; 21:28:40 > -
İyi partiye hala oy veren kesimi anlamıyorum. Anahtar parti de nedir? İlk defa duydum. Akp'ye oy veren insanların çoğunluğunun avantası ve çıkarı var. Chp'ye oy verenlerin en az yarısı Kürtçü kesim. Akp'ye çıkan oyların en az yarısı yine doğu tandanslı. İç Anadolulu ve Milliyetçi kesimin bu kadar bölünmesi saçma. Hala çok fanatikçe oy dağılımı var bu kesimin. Ülkenin anası ağladı hala akıllanmadılar. Son olarak anketin manüpülatif olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Anahtar parti, eski İyi parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun kurmuş olduğu BBP tarzı bir parti .
-
chp nin lideri kk dır aktroll seni
-
Cehape seçmeninin, İslam gibi doğarken yakana tutuşturulmuş rozet benzeri, ömür boyu aynı şeyi taşıması bana farelerin peynir kapanına gebermeye gitmesini hatırlatıyor.
Partinizi değiştirin. Meteor düştü dinozorlar öldü sizde ölün. Bizde kurtulalım sizde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Halâ Kılıçdaroğlu diyen var %0.5 oranında. Bu ne la.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X