Şimdi Ara

Beyaz eşya, tripod ve müzik aletleri gibi pek çok kalemde vergi düzenlemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
4
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle yaptıkları sürece bizim satıcılara dahada öz güven geliyor sattığı ürüne veriyor zamı bu mu bizi korumak ? Mesela servis 40 tl çekti bir tane vidaya internette ve dışarıda bulamadım cidden sadece serviste bulunuyordu ben naptım 5 tane vidaya 15 tl verdim aliexpressden sipariş geçtim 15 tlde vergi ödedim 30 tlye 5 tane vida aldım sonuç olarak o adama kazandırmadım o parayı elin çinlisi taa çinden bedava kargoyla yolluyor bide 40 tl+ kargo diyor bana.. batsın sanki bize faydalarımı var ? Bir ürün alırsın problem çıkar adam sana ücretsiz kargoyla yine sıfır ürün yollar eski ürün kalsın der üstüne özür diler türkiyede nasıl oluyor adam 40 dereden su getirttiriyo almıyo ürünü geri.. kısacası elimden geldiğinince buradaki satıcılara para kazandırmamaya çalışıyorum çünkü biliyorum çirkefliklerini batsınlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeter artık yahu. Yeter. El insaf

• ekrem senin için şöyle böyle diyolar

• Zamanında Vestel, özellikşe iphone diğer android ithal telefonlara ek vergi gelsin demişti, şimdi baksan o ithal telefonlarla aynı fiyatta.!! Yakında göz kırpma, osurma, nefes alma vergisi de gelir

• Yerli üreticiyi korumakmışmışmış... virüs ayağına el atından geçiriyorlar, kanunları..

• Tayyip'in saraylarının parası nasıl ödenecek başka turlu?

• helvacıoğlu :D boşver takma işte
  • Yerlisi o kadar kaliteli ki insanlar ithal olani aliyor ...

Boylece yerlilerin kalitesi duserek insanlar yerli alacak .........
  • vergi ödemekten perişan olduk ya
  • Devlet halkı ayakta vergiliyor.

• Yetmez ama evet. 👍

• Kdv kaldirin bir sey alirken 2 tane alalim 1 adetinin parasini devlete yollayalim

• Ben gençler için biraz olayı özetleyeyim...

Yıllardır ülkemizde iktidar partisinin uyguladığı yandaş inşaatçıyı semirtme politikalarının sonucu iyice daralan üretim kapasitemiz ve özel sektörün döviz borcu yüzünden, Türkiye örtük bir ekonomik kriz içinde.

Özel sektörün borç krizi eğer doğru politikalarla müdahale edilmezse bir banka batığı krizine dönecek. Ne olursa olsun bu borç kamuya ihale edilecek, başka bir ifade ile 18 yıldır AKP’nin zengin ettiği insanların hepsinin zenginliği bizim cebimizden çıkacak.

O yüzden bu tür vergilere alışın. Burada maksat tüketiciyi cezalandırarak cari açığı azda olsa azaltmak ve devlete gelir sağlamak.

2015’te dolar 3 lira iken borçlanan şirketlerin borçlarını ödemesini beklemeyin. Bu borçları da sen, ben ödeyeceğiz. Hurmaları yedik...

Rey vererek bizi bu duruma düşüren herkese teşekkür etmeyi borç bilirim. Çok güzel oldu aferin.

• Düzenleme değil zam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kendine 3 devlete dönemi başlamış hemen sıcak fırsat işaretliyorum.
  • Yerli üretici varken ithal olan tüm ürünlere %100 vergi gelmesi lazım %30 az bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 11 Mayıs 2020; 20:4:41 >
  • Gelmiş gene Yerlicilier

Arkadaş, yerli adam akıllı, dökülmeyen sorunsuz ne var? Sen de ithal olan kadar kaliteli bir şey yaparsan zaten insanlar ithal mala yönelmeyecektir. Sen böyle şark kurnazlığı yaparsan 5 lira daha fazla verip yine ithal mal kullanırım ben.
  • Otoriter rejimler yıkılırken her şeyi yakarak giderler. Bunu, virüs gündemi sona erdikten 1-2 sene sonra göreceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.