Şimdi Ara

Beyaz eşya, tripod ve müzik aletleri gibi pek çok kalemde vergi düzenlemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
4
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akıl için beyin olması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin bahanesi. Bunu diye diye kol gibi vergileri soktular herkese.

• Alman markası buzdolabı almak isteyene '' VESTEL al '' diyorlar

Oğlum size ne lan? adam neyi istiyorsa onu alır. Ülkeyi yöneten kesimin dinci olduklarını bilmesek Kuzey Kore veya Çin'de yaşağıdınızı sanabilirsiniz.

Ha konu gerçekten milli olmak olsa samanı, pamuğu, patatesi yurtdışından ithal etmezlerdi gerçi. Bunların derdi milli olmak değil, hiçbir zaman da milli olmadılar zaten.

PARA BİTTİ PARAAAA.

Tayyip Bey'e para lazım. Saraylarda yaşamak ucuz mu sanıyorsunuz bre fakirler
  • Morichannnn kullanıcısına yanıt
    Adamın avatarında meymenet yok böyle söylemesi normal. Daha mantıklı birşey beklemek hata olur.

• Şuraya yazıyorum. 2021’de erken seçim olacak ve millet sepeti bunların koluna takıp gönderecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Alman malı buzdolabı almak isteyen yine aynı fiyattan alabilir zira Türkiye Gümrük Birliği nedeniyle AB ülkelerinin mallarına Gümrük Vergisi getiremiyor. Gelen Gümrük vergisi Çin ve ABD'yi kapsıyor.

• Bana bir iki tripod lazım.
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Onunda çözümü var bazen olmasada tek mağazadan almaya çalışıyorum alacaklarımı hem tek paket geliyo hemde takipli geliyo eğer satmazsa el mahkum tek tek geçiyorum ama bu sefer yanına başka şeylerde ekliyorum sipariş toplamı yükseldiği için satıcı takipli yolluyor el mahkum 3 senedir kullanıyorum aliyi 1 kere vermişimdir ekstra takipli kargo parası.

4-5 aydır benim yaptığımı yapın hocam istek listesinize ekleyin sonra alacağınız ürünleri tek mağazadan almayı çalışın tek paket tek vergi çıkıyor daha iyi.
  • Telefonda müzik çalıyor o zaman vergiden oda etkilenecek
  • Her ay teknoloji ürünlerine vergi geliyor. Gelecek ay hangi teknoloji ürünlerine vergi düzenlemsi gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes birşey söylemiş kimse kritik soruyu sormamış, oyun konsolları buna göre %35 gümrük vergisine girdikten sonra mı %50 vergiye tabii olacak. Anladığım kadarıyla ikinci bir vergi gelmiş oluyor öyleyse konsollar için.

• Yazıp yazıp siliyorum yani yazık söver misin sabaha mı bırakırsın. Ohh biraz da şurama vergi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

Onunda çözümü var bazen olmasada tek mağazadan almaya çalışıyorum alacaklarımı hem tek paket geliyo hemde takipli geliyo eğer satmazsa el mahkum tek tek geçiyorum ama bu sefer yanına başka şeylerde ekliyorum sipariş toplamı yükseldiği için satıcı takipli yolluyor el mahkum 3 senedir kullanıyorum aliyi 1 kere vermişimdir ekstra takipli kargo parası.

4-5 aydır benim yaptığımı yapın hocam istek listesinize ekleyin sonra alacağınız ürünleri tek mağazadan almayı çalışın tek paket tek vergi çıkıyor daha iyi.
    Hocam keşke tek mağaza olsa, ürün çeşitleri çok farklı oldukça farklı mağazalar oluyor mecbur. Aklıma DealExtreme günlerim geldi, bekler bekler tek seferde tek kargo olsun diye sipariş verirdim. Şaka bir yana 2011'den beridir yurtdışından alışveriş yapıyorum. Kargo hızı konusunda en iyi dönem, ama farklı farklı satıcılardan ürün almak can sıkıyor.

• deboern94 D kullanıcısına yanıt
    burada amaç vergi toplamak değil ithalatı azaltmak yani yurtdışına döviz çıkışını azaltmak.

• mevcut başımızda kaldığı sürece daha çoook vergiler göreceğiz.

• Vergi cehennemiyiz resmen

• Vergiyi yaşat ki devlet yaşasın.

Vergi devletin gıdasıdır..

• murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Vergi konduğunda tekrar geri alınmayabilir. Olumlu da bakabilirsiniz ama durum iyileştiğinde de o vergiyi geri vermek istemezler. Burası Türkiye arkadaş daha anlayamamışsın. Hemde enflasyonu tetikleyecek. Yabancı malı referans alıp fiyat verecekler. ve maaşın yetmeyecek daha da çok ezileceksin... geçici olarak ithalatı durdur. Alkışlamaya devam etmeden önce iyice oturup düşünmek lazım.

• Vergi konduğunda tekrar geri alınmayabilir. Olumlu da bakabilirsiniz ama durum iyileştiğinde de o vergiyi geri vermek istemezler. Burası Türkiye arkadaş daha anlayamamışsın. Hemde enflasyonu tetikleyecek. Yabancı malı referans alıp fiyat verecekler. ve maaşın yetmeyecek daha da çok ezileceksin... geçici olarak ithalatı durdur. Alkışlamaya devam etmeden önce iyice oturup düşünmek lazım. Sustukça fakirleşiyoruz !

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.