Şimdi Ara

Beyaz eşya, tripod ve müzik aletleri gibi pek çok kalemde vergi düzenlemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
4
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vestelin arceligin samsung lg siemens bosh ayarindaki ürünleri 1000 tl mi kardesim resmen ayni fiyat . Bu hak yemektir adaletsizliktir istemiyorum 4000tlye arcelik kullanmak zorla insanlarin hakkina girip savunacak kadar alcalabiliyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Ben mesela baseus ugreenden şarj aleti,kablo,powerbank sipariş etmek istediğimde tek markadan tek paket yapmaya çalışıyorum mesela geçen ay baseus ve ugreenin airpods tarzı kulaklıkları var bilirsin onlardan birini alacaktım sonra yorumlarda sıkıntıları olduğunu görünce ankerden tekli sipariş geçtim çünkü mecburdum.

Valla hocam bende 2010-2011de amazon ile başladım yurtdışndan alışveriş yapmaya ve destek uygunluğu görünce cidden sömürüldüğümüzü tekrar anladım evet burdaki vergi,kira vs vs ödüyor ama alıcı olarak biz bunlara bakmıyoruz nerede ucuzsa oradan alıp geçiyoruz,yurtdışından alışverişi çoğu kişi hala kullanmıyor bilmemesi daha iyi herkes yüklense devlet hemen el atar böyle iyiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

Ben mesela baseus ugreenden şarj aleti,kablo,powerbank sipariş etmek istediğimde tek markadan tek paket yapmaya çalışıyorum mesela geçen ay baseus ve ugreenin airpods tarzı kulaklıkları var bilirsin onlardan birini alacaktım sonra yorumlarda sıkıntıları olduğunu görünce ankerden tekli sipariş geçtim çünkü mecburdum.

Valla hocam bende 2010-2011de amazon ile başladım yurtdışndan alışveriş yapmaya ve destek uygunluğu görünce cidden sömürüldüğümüzü tekrar anladım evet burdaki vergi,kira vs vs ödüyor ama alıcı olarak biz bunlara bakmıyoruz nerede ucuzsa oradan alıp geçiyoruz,yurtdışından alışverişi çoğu kişi hala kullanmıyor bilmemesi daha iyi herkes yüklense devlet hemen el atar böyle iyiyiz
    Aynen hocam, Facebook gruplarında ve Youtube'ta sürekli olarak yok Çin'den aldım, yok Amazon'dan ürün aldım diyenler yüzünden bu halde. Ha bu forumunda bir tık etkisi var. O kadar konu, o kadar övmek o kadar mesaj. Sonuç her şeye vergi Daha dillendirsek vergi oranı artacak

• Vergi üzerine kurulmuş bir ekonomi yıllardır sülük gibi algıya veriye çalıştık. Çalışmaya da devam edicez anlaşılan.

• Sarı-Siyahlı Devlet Kırmızı-Beyaz da Biziz(Halk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 6 Mayıs 2021; 5:42:50 >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Uyanıklar fakirler uyanmasın diye, ekmeğin, gofretin, yağın fiyatını çok arttırmıyor. Gramaj düşürüyor. Eskiden 5lt yağ satılırken şimdi 4lt üstü bulunmuyor hatta standartı 2lt yapmaya başladılar. Ekmekler unufak oldu. Gofretler küçüldükçe küçüldü. Öyle olunca bizim fakir ve cahil halk ayaklanmıyor. Ben zaten hep 5 liralık benzin alıyorum hesabı gidiyor kafası rahat oluyor zavallıların :)
  • bu yapılan zamlar etikete ne zaman yansıyacak bilen var mı?
  • İçimden geçenleri yazarsam buraya, akşama soluğu Silivri'de alırım.

• Oh oh, suyundan da<br />Oh oh, şuyundan da<br />Oh oh, buyundan da<br />Koy koy

• herkes birşey yazıyorda tam olay nedir? birisi yazmış alman mallarına vergi gelmez yazmış biri. almanlara gelmezse zaten piyasayı etkilemez fazla. çinden getirenlere birşey diyemem
  • Arkadaşlar bu vergiler bizim yurtdışından ithal ettiğimiz ürünler için mi geçerli yoksa firmaların ithal edip sattığı ürünler için mi geçerli ?
  • Verilen yetkilerin etkileri. etki=tepki
  • Miele varken, Liebherr varken, Sony varken, Panasonic varken.
    Arçelik, vestel, korkmaz, Sunyy mi alacağım. 😂😂😂
    500.000 TL olsa yine o kaliteli markaları alırım.
    Yazdığım markaları 32 yıldır kullanıyorum hiçbiri bozulmadı.
    Al yerli işin Allaha kalsın. 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Yok yok israfı(!) önlemek için düşürüyorlar

• O değilde başlığa niye ZAM yazılmıyor? kerimcan durmaz gibi bottega venetaya vergi düzenlemesiiii diyorsunuz.
  • deboern94 D kullanıcısına yanıt
    kim kimi savunuyor da alçalıyor ya?
  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    ithalatın durdurulabileceğini cidden düşünüyorsun yani? ithalat durursa ihracatın duracağından haberin yok tabi. ihracatımızın hatırladığım kadarıyla yüzde kırkında ithal girdi var ki bu tüm dünyada böyle zaten, bu bir. gümrük birliğine imza atan ülkeyiz, yani ithalatı yasaklayamazsın. ha ben ali kıran baş kesenim yasaklarım arkadaş dersen de AB karşına dikilir ve bizde sizden ithalatı yasaklıyoruz der, ee hadi yap o zaman ihracatını AB ülkelerine de görelim, bu da iki.

uu beybi, ne über insanlar var şu forumda ya diyerek sözlerimi noktalıyorum.
  • O kadar çok delik var ki kapatamıyorlar. Hiç düşünmediğiniz şeylere vergi gelecek haberiniz yok. Döviz bile şu an iyi günlerinde. Çok fena patlayacak. Demedi demeyin. Ellerinde dövizi baskılayacak döviz kalmadı. Yabancı yatırımcılar tüm yatırımlarını nakte çevirip alıp gittiler. Son 1 yıldır batan gemiyi terkeden fareler gibi kaçışıyorlar. Ne yazık ki kötü günler bekliyor bizi.

• Vergi düzenlemesi mi? Akp'den önce ZAM diye bir kelime vardı. Kullanılmaz olmuş bakıyorum. Resmen insanların akılları ile alay ediyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.