Şimdi Ara

Beyaz iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyaz iphone4'ler ne zaman cikacak ve Turkiye'ye ne zmn gelecek bilio musunuzz??

• Temmuz söylentileri var.
  • Yeni yılda çıkacak diye biliyorum Türkiye'ye de Şubat'ta felan gelir bence. Amerika'da Verizon satar belki beyazları.
  • iphone 5 dedi sandın sanırım temmuza kadar yenı model cıkar...ocakta çıkıcak dıye biliyorum..tr ye gelmesı dahada uzun surer beklenmez
  • Hadi ya:( zaten bu zamana kadar zor bekledim subat martta gelse tr'ye 5-6 ay demek!:( o kdr beklenir mi yaw! İp3 gibi sadece arka kapak beyaz olsa beklemeye degmez de on kapakla birlikte oyle guzel gozukuyo ki beyazi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoCann

Hadi ya:( zaten bu zamana kadar zor bekledim subat martta gelse tr'ye 5-6 ay demek!:( o kdr beklenir mi yaw! İp3 gibi sadece arka kapak beyaz olsa beklemeye degmez de on kapakla birlikte oyle guzel gozukuyo ki beyazi..

ankara necatibey vodafone'da yurtdışı vardı.1850 TL.eline nasıl geçmiş anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Temmuz söylentileri var.

söyleyenlerin ismini verebilirmisin rica
    quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Temmuz söylentileri var.
  • 5 sandı arkadaş heralde ondan öyle cevap verdi.
  • Bu isin sonu yok yaa.. Beyazi icin subati beklesem -ki cok zor- bu sefer trmmuzda 5 cikacak deniyor.. Yine de ben beyaz daha erken cikar diye umit ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.