Bildirim
Beyaz Lamba Zararlımıdır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence tam tersi uykuyu getiren normal ampul ama zararlı olan tasarruf ampulu acayip göz alıyor -
3 kuruş dediğin %70 tasarruf kardeş -
Beyaz ışık evi fakir gösterir sarı ışık görünüm açısından daha iyi. (Tabii ki bunlar benim şahsi görüşlerim) -
Odam Sarı Işıklı Ve Hiçgüzel değil bence :) -
Sar ışıkı insana yaşama sevinci veriyor resmen beyaz ışıklı bir yerden çıktıktan sonra. Psikolojik oalrak bu kadar etkileyecekse sarı bence her türlü. -
Alışkanlığa göre değişir bence, beyaz ışıktan sarı ışıklı odaya girince gözlerimi alıyor. -
Sarı ışık kendimi Orta Çağ'da hissettiriyor. -
Tasarruf ampullerinin gün ışığı verenleri de var. En sağlıklı ışık; gün ışığına en yakın olan ışıktır.
Beyaz gözleri yorar ve yazın sinek, böcek ne varsa toplar. -
Tasarruflu ampuller için kanser riski de var diyolardı bi ara. -
beyaz karanlık geliyorsa biraz daha kuvvetlilerinden al.
ben beyazı daha çok seviyorum. oturma odasında falan sarı ne öyle. balkonda olsa bi şey demem balkon rengi sarıdır :p -
Bizim evde tüm ışıklar beyaz hiç sarı yok Hatta odama en parlak beyazı aldım -
Ben led kullaniyorum yıl olmuş 2012 hala kocaman ampuller kullananlar var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X