Şimdi Ara

Beyaz Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antep'in başkanı bağlandı sanırım canlı yayına hakemlere lige herkese giydiriyor şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

http://www.beyaztv.com.tr/canli-yayin/

teşekkürler hocam link için.

Başkan fena gazla geldi hakemler şamaroğlanı olmuş. Ligin içine ettilerden girdi her maç sonu çıkıp konusan aziz yıldırım şimdi nerde neden konusmuyordan cıktılar cok celallendi adam Net bir şekilde hakemler fenerbahçeden korkuyorlar bu pozisyon penaltı ile başkanlığı bırakırım diyor.Yayını kaçırmayın

• Yazik be.Adam resmen ağladı.bu takim sezon sonu 1 puanla küme düşerse kim verecek hesabını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Davutoğlu_

Yazik be.Adam resmen ağladı.bu takim sezon sonu 1 puanla küme düşerse kim verecek hesabını.
    Beyaz Tv'ye sizin eski avukat da bağlanmıştı geçen hafta,Pek hayırlı şeyler söylemedi onu da paylaşsana tatlı çocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

Beyaz Tv'ye sizin eski avukat da bağlanmıştı geçen hafta,Pek hayırlı şeyler söylemedi onu da paylaşsana tatlı çocuk

Alıntıları Göster
    aziz yıldırım bu işin şeyi olmuş dedi

valla hiç ağlamasınlar 2011 yılında kaçtı o tren, alsınlar başlarına çalsınlar liglerini de federasyonlarını da

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Lion

neyi olur dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Tv Beyaz Nokta Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Orijinalden alıntı: Le Lion

neyi olur dedi

Peyniri
  • Sanatçı tanımı yapılıyor şuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Sanatçı tanımı yapılıyor şuan
    Ligtv hani artık özetleri verecekti televizyon kanallarına adamlar Candan Erçetin için bodruma gidip köpeğinizle yönetim kurulu toplantısına gittiğiniz doğru mu diye soru soruyor.40 yılını futbola vermiş adamlar kahve muhabbeti yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

Ligtv hani artık özetleri verecekti televizyon kanallarına adamlar Candan Erçetin için bodruma gidip köpeğinizle yönetim kurulu toplantısına gittiğiniz doğru mu diye soru soruyor.40 yılını futbola vermiş adamlar kahve muhabbeti yapıyorlar

Haftalardır Galatasaray'ın üzerine oynuyorlar, bugün full feneri konuşacaklarına yine Galatasaray'a dönmüşler
    Birşey demiyorum ceza yerim boşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

Haftalardır Galatasaray'ın üzerine oynuyorlar, bugün full feneri konuşacaklarına yine Galatasaray'a dönmüşler
    Birşey demiyorum ceza yerim boşa

Alıntıları Göster
    Galatasarayı konuşsalar tamam spor programı Candan Erçetinle Dilberayı kıyasladılar Candan hanımı eleştiriyorlar magazin programına döndü iyice maç özetlerini vermezsen olacağı bu
    @Peekay

• Şu rasimin haydaaa demesine uyuz oluyorum ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig tv bu işe el atar dedik dün,admin arkadaş mesajımızı sildi dh'da yandaş medya. Görüyoruzki haklıymışım admindhtv ahirette hesaplaşırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Lig tv bu işe el atar dedik dün,admin arkadaş mesajımızı sildi dh'da yandaş medya. Görüyoruzki haklıymışım admindhtv ahirette hesaplaşırız.
    Maç içinde artizlik yapmak sonucu değiştirmeyecek hareket için maç sonu özürdilemeye benzemiyormuş değil mi :)
  • Hazır yayındayken sorsalardı ya sakat futbolcuyu almaktaki amaç ne diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

Hazır yayındayken sorsalardı ya sakat futbolcuyu almaktaki amaç ne diye.

Hakem alsalar daha mı iyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

Bilemem size sormalı.
  • quote:

quote:

quote:

Bilemem size sormalı.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/competitions/europa-league/10270693/Fenerbahce-handed-two-year-ban-from-European-football-for-match-fixing.html

Bize sorsunlar tabii

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilemem size sormalı.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/competitions/europa-league/10270693/Fenerbahce-handed-two-year-ban-from-European-football-for-match-fixing.html

Bize sorsunlar tabii

Haberde hakemlerle ilgili bir şey göremedim. Şimdi ben de gelip buraya size 80 metreden penaltı vs. çalan hakemleride yazardım ama boşuna sidik yarışına girmeye gerek yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.