Şimdi Ara

Beyaz ve Griye Son! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

forum tabiriyle kızılay (!) kırmızısından çok var artık
  • i30'a karamel kahve, c4'e mercan kırmızı, altın kum ve neptün mavi, astra'ya kırmızı, sportage'e turuncu, golfe garip bir mavisi var o çok yakışıyordu.

en çok hyundai'ye saygı duyuyorum ama bu konuda adamlar renk için fark almıyorlar süper bir olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

1620 TL'yi sen vereceksen alalım?

+1903 valla ne diyeyim
  • koyu renklerden yanayım
    siyah ve gri tonları
    koyu mavı bmw lerdekı.
    beyaz renk her arabaya yakısmıyor hele kel paketlı araclarda cok tırt duruyor.kel bıle olsa sıyah bır agırlık verır.zevk meselesı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

eşimin corsası sarı,benim astram kırmızı.ne de olsa GAASSARAYLIYIZ!

hocam bu kadar da fanatizm olmaz!
  • kırmızı, özellikle mercedesin yeni a serisine çok yakışmış.
  • Bazı arabalara bütün renkler yakışıyor.Örneğin fiesta ve fiorino bu araçların hangi rengini gördüysem arabaya yakışmış dedim.
  • insanlar malesef kitleler halinde renk secimine maaruz kalıyor pskolojik olarak.
    bende beyaz aldım ama bir sonraki
    kesinlikle laciert olacak..
    gece siyah
    gündüz lacivert :)
  • Golf 7 Bir mavi renk gördüm bu gün nutkum tutuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: jubahakan

Yeni bmw 3 serisi m mavisi (rengin orjinal ismini bilmediğimden böyle yazdım)

Estoril Blue.
    Hastasıyım.

Beyaz ve Griye Son!

Bu renk bir 3.35 gördüm gerçekten güzeldi

• Saab'da Koyu füme desen değil, Lacivert desen değil, siyah desen hiç değil bir renk vardır mesela. Metalik koyu mordur kendisi. Eski arabamın rengiydi. Şimdi olsa kırmızı veya mavi saab bulamazsam, bakacağım renk o olur.

Alfa GTV ve Spider'ı kırmızı almazsan dövüyorlar.

Focus 2.5'a kırmızı çok yakışıyor.

Bizim Legacy'nin inci beyazı vardı. Çok rica ettim anneme; ama kendisi siyah istedi. Mafya mıdır nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

eşimin corsası sarı,benim astram kırmızı.ne de olsa GAASSARAYLIYIZ!

hocam bu kadar da fanatizm olmaz!

Ya real madridi tutsaydık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öğretmen07 -- 20 Mart 2013; 13:52:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opak renkler zamanla soluyor ve kir dostu metalik ler ise daha güzel

gümüş gri favorim hiç değişmeyecek.
  • gri araba hevesim vardi ve en cok yakisan 98 yilina ait bir arac aldim. Hevesim gectikten sonra ayni modelin 2005 model kirmizisini aldim. Tek renge takilmak kadar sacma birsey olamaz bencede.

• siyah, lacivert gibi çok temizlik isteyen renklerden olmasın ne renk olursa olsun, temiz araç olsun
  • insanlar artık dert çekmek istemiyor. beyaz arabayı 2 ayda bir yıkatsan sorun olmuyor. araba temiz gözüküyor. siyah kırmızı vs o şekilde değil. daha arabayı almadan 2. elini düşünen bir millet için de beyaz ve gri çok daha kolay satılabilen araçlar.
  • Bende bilirdim Fiesta'yı elektrik kırmızısı almasını ama sağ olsun Ford Türkiye 1.500 TL fiyat farkı koymuştu şimdi daha da artmış olabilir. Bu renk farkı soygunculuktan başka bir şey değil. Tamam belki bazı renk tonlarını yakalamak için daha çok masraf ve zaman harcanıyor olabilir ama bunu da lansman ve reklam olarak düşüneceksiniz ve buna göre hareket edeceksiniz. O renk sizi yansıtmış olacak bundan daha iyi promosyon mu olur ? Fark olacaksa da sembolik bir fark olur, nedir yani 1.500 TL ya da 2.000 TL.
  • Aracimi beyaz alma sebeplerim belli.

Astara kadar darbe almamissa cizik pek belli olmuyor ve kotu gostermiyor.

Yazin aracin ici daha serin oluyor

Panaromik cam tavan oldugu icin siyah ve beyaz cok tatli duruyor

Pislendiginde oyle kotu gozukmuyo(en azindan siyah ve kirmiziya gore)

Toz tutsa bile(camur ve kir demiyorum) belli olmuyor ve arac daha temiz gozukuyor.

Toplumun ne icin aldigi ne yaptigi ilgilendirmiyor beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Avagadroo

beyaz ve gri renkli otomobillerden sıkılmadınız mı?halbuki çok hoş alternatif renkler var.örneğin fiestanın elektrik kırmızısı çok tatlı duruyor,citroen ds4 karamel kahve muhteşem görünüyor,i30un mavisi de öyle.sizin de ''şu modele şu renk gidiyor'' dedikleriniz var mı?

Elektrik kırmızı 1800 lira daha pahalı ve almak istesende 3 ay araç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janissary.

quote:

Orijinalden alıntı: Avagadroo

beyaz ve gri renkli otomobillerden sıkılmadınız mı?halbuki çok hoş alternatif renkler var.örneğin fiestanın elektrik kırmızısı çok tatlı duruyor,citroen ds4 karamel kahve muhteşem görünüyor,i30un mavisi de öyle.sizin de ''şu modele şu renk gidiyor'' dedikleriniz var mı?

Elektrik kırmızı 1800 lira daha pahalı ve almak istesende 3 ay araç yok.

sen de haklısın!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.