Şimdi Ara

Beyazıt Çemberlitaş Arası ne kadar? (Yürüme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar,Beyazıt Meydan'dan Çemberlitaş T1 Tramway arası uzak bir mesafe mi? Yürüme olarak ne kadar sürer yardımcı olabilir misiniz?

• 5-7 dakika arası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum 10dk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabınız için.
  • Çok teşekkür ederim. Bir iş görüşmesi için oraya gitmem gerekiyor. 91 E ile Beyazıtta inip oradan yürümeye karar verdim. Çok vaktimi almaz sanırım.
  • 10 dakika bile sürmez yürüyerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesxellezii

Çok teşekkür ederim. Bir iş görüşmesi için oraya gitmem gerekiyor. 91 E ile Beyazıtta inip oradan yürümeye karar verdim. Çok vaktimi almaz sanırım.

Kendini bence sağlama al cevizlibağda in tramwaya bin çemberlitaşta in.

Beyazıtın trafiği çekilmez aksaraydan başlar beyazıta kdr trafik olur. Geç kalma diye diyorum dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Önerin için teşekkür ederim. Bağcılar'ın bir semtinde oturuyorum. Buradan Bağcılar Meydan'a geçeceğim. T1 ile Çemberlitaş'a geçmem, 91 E ile Beyazıt'a geçip oradan Çemberlitaş'a yürümeme ziyade daha uzun sürebilir diye düşünüyorum. 12 gibi gideceğim pek trafik olmaz gibime geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesxellezii

Önerin için teşekkür ederim. Bağcılar'ın bir semtinde oturuyorum. Buradan Bağcılar Meydan'a geçeceğim. T1 ile Çemberlitaş'a geçmem, 91 E ile Beyazıt'a geçip oradan Çemberlitaş'a yürümeme ziyade daha uzun sürebilir diye düşünüyorum. 12 gibi gideceğim pek trafik olmaz gibime geliyor :)

Ben olsam tramwaya binerdim :) genellikle tramway kullanıyorum zaten hem ayakta gitmiyorum hemde kısmen trafik derdi olmuyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.