Şimdi Ara

Beyazıt Öztürk Maserati'den sonra Özel Yapım Chopper Motor : )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Beyazıt Öztürk Maserati'den sonra Özel Yapım Chopper Motor : )
    BEYAZ'IN ÖLÇÜLERİNE UYGUN OTOMOBİL

Fiyatı sır!
    Tamamıyla Beyazıt Öztürk'ün istekleri doğrultusunda ve vücut ölçülerine göre üretilen bu motorun dünya üzerinde bir eşinin daha olmadığı belirtiliyor ve fiyatı da sır gibi saklanıyor. Ünlü şovmene motoru, yapımında çalışan tüm teknik ekibin katılımıyla düzenlenen bir törende verildi.

Kendi yorumum : TT ( Tarhan Telli ) Custom Choppers Atölyesinde yapıldı , e ordaki motorlar 50.000 eurodan falan başladığına göre artık siz hesab edin : )

Haberin tamamı :http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=14367&Kat=12&dt=2008/12/08

• Para var huzur var bazen düşünüyorum da ben adamı izleyip ünlü yapıyorum benden bir farkı yok ama o istediği araça biniyor ben daha ucuz olan araça adalet değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaTiP_SoSe

Para var huzur var bazen düşünüyorum da ben adamı izleyip ünlü yapıyorum benden bir farkı yok ama o istediği araça biniyor ben daha ucuz olan araça adalet değil

haklısın ama bu mantıgı bir adım daha ileri götürürsen kalan parayı da psikiyatırlara yedirirsin..

derin bir nefes al devam et..
  • Bir motorcu olarak diyebilecegim ve emin oldugum tek şey

Dünyada ki en nefret ettigim ve lüzumsuz buldugum motorudur Chopper tarzı motorlar.

Ne viraja yatar ne manevra yapar ne döner ne denge vardır. Hava sogutmalı motorları ayrı bir komedidir.

Boxer tarzı yüksek hacimli motoru ve yuksek torku haricinde hiç bir artısı yok.. Zevkler tartışılmaz ama kötü bir tercih olmuş sn beyazıt öztürk
  • quote:

Para var huzur var bazen düşünüyorum da ben adamı izleyip ünlü yapıyorum benden bir farkı yok ama o istediği araça biniyor ben daha ucuz olan araça adalet değil

bence bu cumadan itibaren izleme, ünü azalsın beyaz'ın
  • para var huzur var
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

para var huzur var

aynen katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu motorla yola nasıl çıkacak? Amerika'da yola uygunluk belgesi diye birşey aranmadığı için, yaptır motoru çık yola..Ama TR'de bu işler böyle olmaz. Zamanında sıfır almış olduğun 106gti arabamın Fransa'dan eksik yollanan "yola uygunluk belgesi" nedeniyle 2 ay kadar ruhsatının çıkmasını beklemiştim.
    Heleki bu şekil custom-built araçlar için müthiş işkence olsa gerek. Tosbağa VW'lerin üstünü kesip cabrio'ya çevirmek için bile günlerce mühendisler odasının yolunu tepersiniz...Heleki hiç olmayan bir motorlu aracın belgesini çıkartmak ...Düşünmek bile istemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

quote:

para var huzur var

aynen katılıyorum

Katılmıyorum...
    Huzurlu bi insan bunu yapmaz.Bence çok sıkıntılı...
  • Zaten Tarhan Telli'nin elinden çıkmış olması motorun kalitesi hakkında garantiyi veriyor,güzel tercih yapmış Beyaz.Bu motorlarda viraj hakimiyeti,yüksek sürat stabilitesi aramak yanlış zaten,tamamen diğer araçlardan farklı olmak ve keyif için binerler sahipleri bu araçlara ki bu bir tutkudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

Bu motorla yola nasıl çıkacak? Amerika'da yola uygunluk belgesi diye birşey aranmadığı için, yaptır motoru çık yola..Ama TR'de bu işler böyle olmaz. Zamanında sıfır almış olduğun 106gti arabamın Fransa'dan eksik yollanan "yola uygunluk belgesi" nedeniyle 2 ay kadar ruhsatının çıkmasını beklemiştim.
    Heleki bu şekil custom-built araçlar için müthiş işkence olsa gerek. Tosbağa VW'lerin üstünü kesip cabrio'ya çevirmek için bile günlerce mühendisler odasının yolunu tepersiniz...Heleki hiç olmayan bir motorlu aracın belgesini çıkartmak ...Düşünmek bile istemiyorum...

bu adamın zaten normal bi vatandaş gibi trafiğe çıkacağını sanmıyorum, alır trafiğin olmadığı özel biyerlerde biner tadına varır bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: ototube

quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

quote:

para var huzur var

aynen katılıyorum

Katılmıyorum...
    Huzurlu bi insan bunu yapmaz.Bence çok sıkıntılı...

Adam mutlu neresı sıkıntılı anlamıyorum tartısılcak bir mevzu cidden..

• quote:

Orjinalden alıntı: Ten_Don

quote:

haklısın ama bu mantıgı bir adım daha ileri götürürsen kalan parayı da psikiyatırlara yedirirsin..

derin bir nefes al devam et..

• yok ben iyiyim merak eylemeyin
  • Tarhan telli yi bebekte gözümün önünde çevirdi polis devamını anlatmayayım yani yapılıp satılması yasal da kullanması dertli biraz.
  • gazete (web haber sitesi) nasıl abartmış haberi ama .Yok paha biçilemez, yok dünyada eşi benzeri yokmuş vs...
    YAhu dünyada "Custom made" yani şahsa özel üretim çok yaygındır ve fiyatları hazır 1 tane almaktan çokta fazla değil.Makul bir fazlalığı var sadece.
  • Chopper motorun evet dünyada eşi benzeri yoktur,dediğiniz gibi kişiye özel yapılır ben ortalama fiyatlarını biliyorum ttcostomların abartıldığı kadar var.El işçiliği büyük önemle fazla.Lütfen;Chopper ve cruiser motorları ayırt edelim...
  • İşte bunun icn aliyor motoru bu adam..
    reklam..
  • 50-100bin dolar arasıdır fiyatı büyük ihtimal.
    Ttcustom marka olarak tescilletmişti kendisini. O yüzden yola çıkma ya da ruhsatta sıkıntı çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PIERzig -- 9 Ekim 2010; 22:47:05 >
  • bizim burda burası ucuz motorlarda var...20k euroya motor bulmak mümkün...öle abartılı fiyatlardan başlamıyor yani fiyatlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.