Şimdi Ara

Beyazıt ÖZTÜRK , ŞAHAN'IN İZİNDEN GİDİYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyazıt Öztürk bir yapımcıyla anlaşabilirse iki sevilen tiplemesi Hüsmen Ağa ile onu her fırsatta köşeye sıkıştırıp korkutan “Psikopat” sinema filminde buluşacak.

Milliyet'in haberine göre, Şahan Gökbakar’ın “Recep İvedik” tiplemesinin sinemada büyük ilgi görüp son yılların en çok izlenen filmi olmasından sonra Beyazıt Öztürk de şov programında canlandırdığı “Hüsmen Ağa” ve “Psikopat” gibi tiplemeleri film haline getirmeye karar verdi. Geçen hafta CNN TÜRK’te ekrana gelen “Full Ekran” programına katılan Beyazıt Öztürk, “Hüsmen Ağa”, “Psikopat” gibi sevilen tiplemeleri bu yıl da “Beyaz Show”da yeniden canlandıracağını söyledi.

Yeni tiplemeler geliyor

Programın ilk bölümünde bütün eski tiplemelerin olacağını söyleyen Öztürk, “Daha sonra “Hüsmen” ve “Psikopat” sabit kalacak, yanlarına yeni tiplemeler gelecek. Eğer iyi bir yapımcıyla anlaşırsam, tiplemelerden birini film yapabilirim. Çünkü yediden yetmişe herkes seviyor tiplemelerimizi...” dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogoManner -- 15 Eylül 2008; 20:59:45 >

• Bence güzel olmaz...
  • Film değil de, her hafta 40 dakikalık dizi tarzı bir şeyler yaparlarsa daha iyi olur.
  • Bencede
    quote:

Orjinalden alıntı: irish

Bence güzel olmaz...
  • Bence recep ivedikten daha fazla tutulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unconscious

Bence recep ivedikten daha fazla tutulur.

Ve muhtemelen %99.99 daha kaliteli, seviyeli bir şey olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

Orjinalden alıntı: unconscious

Bence recep ivedikten daha fazla tutulur.

Ve muhtemelen %99.99 daha kaliteli, seviyeli bir şey olur

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogoManner -- 16 Eylül 2008; 13:01:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OKAN BAYÜLGEN'İN BOYU KAÇ?!?!?!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Recep İvedik kadar ilgi görebilir.
  • Beyaz'ın katıldığı cnntürk'teki programı izledim. Beyaz sadece temennisini dile getirdi. Böyle bir proje yok. Bence film olsa bu tipler izlenir.
  • Beyazı çok severim, gerçekden işinde çok iyi. Üstteki arkadaşın dediği doğru olsada beyaz aklındakini gerçeğe geçirmek için çalışır helyum gazıda önceden bir düşünceymiş direk gerçeğe dökmüş
  • Son cümlede sadece film yapabilirim demiş ama başlığa bak
  • ben yapacağını zannetmiyorum
  • bitane cadde çocuğunu canlandırdığı bir tiplemeside vardı..

O çok komikti yaa..

heyy babojan bekle diğer telefon çalıyor.Aloo pınarsu sen misin ? haa naber kuzum..yanında kimler var ? küçük su , su şişesi, su borusu.
  • Beyaz ı Şahan dan çok severim ama Recep İvedik kdr tutacağını ya da güzel olacağını sanmıyorum
  • ben "may baş" diye konuşan tiplemesine bayılıyordum.çok fena laf çakıyodu çekirdeklerinin çöplerini laf attğı elemanlara atıyordu.

ben beyazın yerinde olsam böyle bir şey yapmazdım ama yaparsa da şahan gibi tutulur.bence o tiplemeleri programında göstermeye devam etsin yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.