Şimdi Ara

Beyin kontrolsüz seçim yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sorun şu geçenlerde arkadaş Sigmund Freud kitaplarını okuyorum dedi biraz konuştuk işte neyse konu kapandı.O günün akşamı ben Ahmet Ümit'in Sultanı Öldürmek kitabını aldım ve okumaya başladım Sigmund Freud geçiyor kapattım kitabı tamamen şans eseri film koleksiyonumdan random olarak Tehlikeli İlişkiler (A Dangerous Method) aynı şekilde bu filmde de Sigmund Freud geçince kafama takıldı acaba beyin otomatik seçim yapabilir mi yakın zamanda duyduğun algıladığın nesneler arasında bu arada ne kitabın ne filmin konusunu önceden okuyup dinlemedim.
    Bilgisi olan ya da başına bu tarz şeyler gelen varsa yardımcı olsun 2-3 gündür ciddi şekilde kafa yoruyorum bu duruma.
    Dipnot:Önceden de benzeri 3-4 durum yaşadım.İlk değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaTuRaL07 -- 8 Ağustos 2012; 21:02:03 >

• Fikri olan yok mu
  • algida seçicilik var internet sitesi üzerinden bayilik başvurusu yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

algida seçicilik var internet sitesi üzerinden bayilik başvurusu yapabilirsin

Olay ciddi kafama takıldı gerçekten bilgisi olanlar yazarsa
  • daha öncede içinde sigmund freud geçen ıvır zıvırlar ile karşılaşmışsındır fakat ilgin olmadığı için farkına varmamışsındır. Fakat şu an durum farklı o sahsın farkındasın ve bir yerlerde görünce gözüne çarpıyor. Algıda seçicilik dedikleri şey bu olsa gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.