Şimdi Ara

BEYKENT ÜNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tercih döneminin geçip gitmesiyle birlikte kafama takılan sorular daha da artıyor.
    Ben Beykent Yonetim Bil Sist. yazdım ilk sıraya fakat 75 Burs Türü bu yıl eklendi kılavuza. 13 kisilik bir kontenjana sahip sizce girme şansım nedir yani ihtimal var mıdır, yüksek midir düsük müdür? TM1 190K, Tam burslu 95k ile kapatmıs, 50 Burs 470k civarı kapatmıs.
    Simdiden tesekkürler

• Yüzde 50 burslusu yüksek kapattığı için gelebilir ama bu gelmeyecekmiş gibi tercih yapmışsındır umarım çünkü kontenjanı az açmışlar. Hayırlısı olsun başka tercih yaptın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mass Hypnosis

Yüzde 50 burslusu yüksek kapattığı için gelebilir ama bu gelmeyecekmiş gibi tercih yapmışsındır umarım çünkü kontenjanı az açmışlar. Hayırlısı olsun başka tercih yaptın mı?

50 burslusu yüksek derken?
  • Tam burslu gelme ihtimali düşük. Ama 75 bursu yazdıysan gelme ihtimali yüksek.
  • ifyouexample İ kullanıcısına yanıt
    Elli bursluyu baz alarak yetmiş beş kaç binle kapatır diye düşünmek gerek onu demek istedim. Geçen sene elli'yi yazanlar bu sene yetmiş beş'i de yazacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mass Hypnosis

Elli bursluyu baz alarak yetmiş beş kaç binle kapatır diye düşünmek gerek onu demek istedim. Geçen sene elli'yi yazanlar bu sene yetmiş beş'i de yazacak

anladım büüyük ihitmalle önceki yorummda düsük kapatır demek istedinz ama yüksek yazmıssınız tmamdır:)
    Aslında gelme ihtimali yüksek diye düsünebiliriz 1.tercihim zaten
    Şayet olmazsa iü gelme durumu var ekonometri falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin vs Yeditepe
    4 ay önce açıldı
    ÖZYEĞİN BURSLU
    2 yıl önce açıldı
    yeditepe mühendislik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.