okunur mu tam burslu |
yeditepe mühendislik
-
-
Niye okunmasın okunur da bence aynı bölüme Hacettepe'de, YTÜ'de girmek daha mantıklı.
Tabi ekstra burs ve bedava yurt imkanı kişi özelinde daha mantıklı bir seçenek yapabilir yeditepe'yi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yurt sıkıntı olduğu için yeditepe baya mantıklı geliyo bana devlet ünilerine kıyasla
eğitimi ile ilgili endişelerim var daha çok
-
okunmaz ytü daha mantıklı burs yurt veriyorsa ayrı
-
yurt bursu var, neye göre okunmaz dediniz hocam
-
Hangi sıralamadan yazdığına göre, o aralıkta alternatiflere göre değişir. Ama okunur yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up
-
Yeditepe'de her bölüm okunur hocam şüpheniz olmasin. Sağlam okullarimizdandir.
-
Yeditepe eem bilgisayar akademik kadrosunun ben beğenmiştim fakat tutuyorsa ytü de okumayı tercih ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence o puana iyi bir devlet üniveristesi daha mantıklı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ups yok mu yeditepede okuyan
-
YTU diyenler neden YTU dediklerini aciklarlarsa cok sevinirim, merak ettim.YTU'den Ingilizce, nasilsin sorusuna cevap veremeyen ogrenci videosu vardi. Yeditepe'de daha kaliteli egitim alacagindan eminim ama birinin binalari daha eski ve devlet universitesi oldugu icin onu tercih edenler de bulunuyor.
-
Teknik üniversite devlet üniversitesi adının ağırlığı daha fazla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlayabiliyorum, elbetteki universitelerin isimleri onemli ama muhendislik gibi uygulamanin esas oldugu bir disiplinde isimden cok o universitenin size neler katacagi bana gore daha onemli. Ornegin Ingilizce okunacaksa devletteki lecturerlarin Ingilizceleri cogunun o kadar kotu ki. Lab imkanlari olarak da Yeditepe fersah fersah onde.
-
Dil açısından iyi olabilir Yeditepe ama YTÜ zaten dil okulu değil mühendislik açısından kıyaslanırlarsa YTÜ açık ara önde. Mühendislikte bir marka. Lab imkanı açısından fersah fersah önde demeniz de çok komik açıkçası. Ayrıca öyle bile olsa adam lisans okuyacak master değil. Yeditepeyi övmek için YTÜ’yü eziklemeye çalışmanız komik.
Yeditepe iyi okul. Bazıları için YTÜ’den avantajlı olabilir. Ama Mühendislik açısından Yıldız sizin tabirle fersah fersah önde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim YTÜ’lü bi arkadaş koca yıl A seviye İngilizce gördü quiz bile olmuyorlardı şaka gibi gelmişti biraz geri kalmış bence de.quote:
Orijinalden alıntı: DennisRitchieAnlayabiliyorum, elbetteki universitelerin isimleri onemli ama muhendislik gibi uygulamanin esas oldugu bir disiplinde isimden cok o universitenin size neler katacagi bana gore daha onemli. Ornegin Ingilizce okunacaksa devletteki lecturerlarin Ingilizceleri cogunun o kadar kotu ki. Lab imkanlari olarak da Yeditepe fersah fersah onde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz zahmet edip 2 dakika akademik kadrolari kiyaslasan dahi benimle ayni sonuca varacaksin. Dogru duzgun yurtdisinda egitim almis, arastirma yapmis tek bir akademisyen yok iclerinde YTU ceng'in. Hangi muhendislik egitiminden bahsediyorsun bilmiyorum ama buyuk cogunlugu Turkiye'nin devlet universitelerindeki o gri alt ust iliskisiyle lisanstan sonra da YTU'de kalmis insanlar. 40 yil oncesinin YTU'su diye sadece ismi var diye YTU gibi universiteler ovuluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X