Şimdi Ara

Beykent ve İstanbul Ticaret karşılaştırması fikirlerinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ve bu 2 okul fiyat olarak çok yakın geldi.Arastırmalarıma göre mühendislik alanında eğitim seviyeleride beraber seyrediyor.Tek sorum ortam.Şimdi vakıf oldukları için paralı arkadaşlar arabalar cart curt bunları tahmin ediyorum lakin bi Koç olmadıkalrı için cok sorun yaşıcagımı düşünmüyorum acıkcası.Beykentin kampüsü köyün içinde kalıyor o yüzden etrafında çok bişey yok sanırım ne biliyim dersden sonra bi puba giriyim yada herkesin takıldıgı cafe tarzı bi yer falan yoktur gibime geliyor.Öte yandan Ticaret üniversitesi kücükyalıda bilgisayar muhendisliği gidişim rahat metrobüs metro(beykentle aynı sekilde levent trafıgi var bide ayrıca beykentte sanırım) ve tek metro kadıköy falan geçebilirim yada okulun etrafında ders arasında takılıcak yerler vardır diye düşünüyorum.Ticarete daha gitmedim.

Şimdi yukarda yazdıgım kısmı okumaya üşenen varsa tek bilmek istediğim ortam ve aktivite karsılastırması vakıf oldukları için üstün bi beklentim yok zaten.Ayrıca eğitim seviyeleride farklıysa eger onuda belirtirseniz sevinirim.Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.