Şimdi Ara

Beyleer Kendime Sosyal Platform Kurdum Nasıl Olmuş??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet de gez gez sıkıldım en sonunda ne yapsam dedim zaten bilişim sistemleri öğrencisiyim ve karar verdim site açayım hem deneyim olsun hemde azınlık bir kitlem olsun böyle bir ortam oluşturalım.Reklam felan koymadım şuan 1 2 yılda koymam amacım para kazanmak değil sadece deneyim neler yapabileceğimi görmek. Şuanki konularda alıntılar var kendi yazdıklarımda var. Amacım en iyi leri listelemek (en iyi vpn programları veya en iyi xbox oyunları şeklinde) ama sadece bunlar değil onedio tarzı listeler ve testler de olacak. İlk düşünceniz ney bu sayfa hakkında girmek istermisiniz böyle bir sayfaya fikirleriniz değerli benim için arkadaşlar.

Ayrıca konu açmak isteyen olursa bana yazabilir.

websitem:http://www.eniyine.net

domain seçerken çok düşündüm basit olsun dedim hemde baştan sondan aynı yazılıyor ondan bu isimde karar verdik.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım falan hoş beğendim ama insanlar onedio vs. gibi isim yapmış siteler varken senin sitene gireceklerini şuanlık zannetmiyorum. Ama reklamını iyi yaparsan, sosyal medyada iyi tanıtırsan iyi işler yapar site. Bu arada siteye mobil uygulama yaptırmak istersen bir pm uzağındayım.
  • SlaughTeR ` kullanıcısına yanıt
    Hocam amacım marka olmak değil ki böyle 1000 kişi bir kitlesi olsa kafi ,orda muhabbeti döndürelim istiyorum. Tasarım üzerinde çok uğraştım maddi olarak da harcama yaptım. Mobil uygulama aklımda bulunsun işler iyi giderse hemen yazarım
  • Ağır Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık gınaa geldi böyle sitelerden bide sen açma kardeş
  • Beğendim inşallah istediğin gibi olur herşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.