Bildirim
Beyler ablam amerikaya gidiyo yardım
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
17 sa. önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olur, gümrükte takılır vergisini ödemek zorunda kalırsınız. -
Sorun olabilir.Gumruge takilma olasiligi yuksek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Çekıp
Beyler ablam ayın 20 sinde amerika seattle mı ne oraya gidiyor work and travel la ordan bana htc one alıp kargoyla yollasa sorun olurmu beyler ?
Şikateniz başarı ile iletildi... -
Vergi ne kadar olur beyler ekimde geliyo okadar bekleyemem gelmesiniquote:
Orijinalden alıntı: KerekMikailv2quote:
Beyler ablam ayın 20 sinde amerika seattle mı ne oraya gidiyor work and travel la ordan bana htc one alıp kargoyla yollasa sorun olurmu beyler ?
Şikateniz başarı ile iletildi... -
Kargo ile yollamasın, beraberinde getirsin. Kargo ile yollarsa cihaz hayal olabilir, risk alma derim.quote:
Vergi ne kadar olur beyler ekimde geliyo okadar bekleyemem gelmesini
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: KerekMikailv2
quote:
Şikateniz başarı ile iletildi...
la senin amacın ne her konuyu şikayet ediyorsun doğru düzgün bir şey sormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Sör Aragorn
quote:
Orijinalden alıntı: KerekMikailv2
quote:
Şikateniz başarı ile iletildi...
la senin amacın ne her konuyu şikayet ediyorsun doğru düzgün bir şey sormuş
Sikayetiniz basariyla geri alinmistir.iyi gunler dileriz..
Aldim sikayetimi kardes yanlis konuya yazmisim. -
Bizim arkadaslar da gitti ama halen gelmediler. Pasaportlarini meksikalilar mi ne calmis. Okulda vardi oyle bir soylenti. ABD goc kurumu da bu gibi konularda sifir tolerans uyguluyormus yani calindigini ispat etmesi gerekiyorlarmis. Buraya kadar normal de dur elim yoruldu calindigini ispat etmeleri zor cunku kamera kaydi istiyorlar en iyi ihtimalle. Bunlar da Turkiye elciligine siginmislar ama akillilarin nufus cuzdanlari da calinan evraklar arasindaymis ve bunlardan hicbiri t.c. Sini bilmiyorlar, ezberlememisler. Yaklasik 6 ay orada kaldilar multeci sifatiyla her gun tabuldottan yemek vermisler, stat gibi yerde uyuyorlarmis, zaten oradakiler de ya multeci ya cin ya da koreli. Pis pis kokular geliyormus uyuyacaklari zaman yok yok olmadi oyle seyler -
Hocam arkadaşlar bir konuyu atlamışlar, yurtdışından cep telefonu yasalar gereği yasaklı ürün kategorisine giriyor ürün Türkiye'ye girdiği an geldiği gibi geri gider saygılar.... -
Seattla gidiyorsa vancouverada uğrasın güzeldir oralar -
Lan adam akıllı 1 cevap yok bende sizi adam sandım da sordum anan zenciye dikkat etsin azımı açtırma benimquote:
Orijinalden alıntı: boş insan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
-
O degil de ablani... -
quote:
Lan adam akıllı 1 cevap yok bende sizi adam sandım da sordum anan zenciye dikkat etsin azımı açtırma benim
Haykirdim lan .dAsSddza -
quote:
Orijinalden alıntı: EmilyRH
quote:
Lan adam akıllı 1 cevap yok bende sizi adam sandım da sordum anan zenciye dikkat etsin azımı açtırma benim
Haykirdim lan .dAsSddza
-
Hocam bu arada uyari yapiyimde sonra bu konularda sıkınıtı cıkmasin ablana sole zencilere dikkat etsin mazallah Tovbe yarabi tek gitmesin sende git yanindaquote:
Orijinalden alıntı: MalcolM-X-quote:
Orijinalden alıntı: EmilyRH
quote:
Haykirdim lan .dAsSddza
Alıntıları Göster
Bu konular tehlikeli 20 yasinda bi bayani tek basina amerikaya aman allahim dusunemiorum
-
Takilir muhtemelen
Ablanin gelmesini bekle... Bu arada ablana soyle kiyafet alacaksa bir beden kucugunu alsin Amerikada kaliplar buyuk...
Yani sen normalde Large giyiyorsan Amerikadan Medium alacaksinki sana olsun... Medium giyiyorsan small aldircaksin... Tommy hilfigerlari kapsin Amerikadan Turkiyeye oranla cok ucuz... -
quote:
Orijinalden alıntı: boş insan
söyle zencilere dikkat etsin
Harbi bos insansin, bukadar adi olmayin be -
Olur. Burası Türkiye. Kolaymı öyle bir şey almak.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0DECB8E5A
Takilir muhtemelen
Ablanin gelmesini bekle... Bu arada ablana soyle kiyafet alacaksa bir beden kucugunu alsin Amerikada kaliplar buyuk...
Yani sen normalde Large giyiyorsan Amerikadan Medium alacaksinki sana olsun... Medium giyiyorsan small aldircaksin... Tommy hilfigerlari kapsin Amerikadan Turkiyeye oranla cok ucuz...
Benzer içerikler
- merci çikolata nerenin
- depreks kullananlar yorumlar
- mado açılımı
- dil bölümü okuyanların yorumları
- direksiyon sınavında dideral ilaç kullanan kullananlar yorumları
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
- elektrikli bebek arabası
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X