Şimdi Ara

BEYLER ACİL YARDIM İÇERİİİ!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim Bu küfür edicem şimdi neyse bu bilgisayara daha bugün format attım ama sürekli mavi ekran geliyor zorunluluktan vistaya çevirmiştim win7 buldum arkdaştan win7 ye çevirdim. Mesela Pes 2012 yi indirdim oyuna girince mavi ekran geliyor yada Chorme de tema değişikliği için tıkladıgımda yine mavi ekran geliyor. Bu mavi ekran daha önce geliyordu bana ama uzun süredir uğramamıştı unutmuştum onu kafam rahattı şimdilerde yine çok sık gelmeye başladı. Arkdaşlar bir yardımda bulunun bana lütfen ciddi yorumlar istiyorum gercekten cok canımı sıkmaya başladı.

• Ekran kartı driverını doğru kurdun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Ekran kartı driverını doğru kurdun mu ?

doğru kurdum diye düşünüyorum pes te ekran kartı gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihSzn

quote:

Ekran kartı driverını doğru kurdun mu ?

doğru kurdum diye düşünüyorum pes te ekran kartı gözüküyor

Peki ekran kartın Windows 7 ile uyumsuzluk yapıyor olabilir mi ? Hani şu Windows 7 Ultimate falan var ya Windows sürümleri vs.Eğer bilgisayarda önemli bir şeyler yoksa tekrar bas formatı.
  • Usta şuan ultimate. peki ekran kartını kaldırım tekrar kursam acaba değişir mi ?
  • quote:

Usta şuan ultimate. peki ekran kartını kaldırım tekrar kursam acaba değişir mi ?

Sistem geri yükleme denesene bi.Belki sonradan kurduğun program falan etki yapabilir. ?
  • quote:

quote:

Usta şuan ultimate. peki ekran kartını kaldırım tekrar kursam acaba değişir mi ?

Sistem geri yükleme denesene bi.Belki sonradan kurduğun program falan etki yapabilir. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    2 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bilmem dedğin dogru olabilir ama ilk kurdugumda chormede mavi ekran geldiginde hiç bişey yoktu yani birde netten win7 surucusunu indiriyorum bu olmazsa bunuda denerim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

quote:

quote:

La olm burada da rahat yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

quote:

quote:

bilader lütfen konuyu dağıtma farklı amaçlar için baska şekilde iletişim kurmayı dene.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.