Şimdi Ara

Beyler Acil Yardım Tribe Girdim ! (Ekran Rengi Garip)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün bir sorun ile karşılaştım bilgisayarımda bu olay arada olup reset felan atınca yada canı isteyince düzeliyor çok uzun süre böyle kalmıyor sorunu nedir yaşayan yada bilen arkadaşlar varsa yardımlarına ihtiyacım var

Muhtemel sorulara cevap veriyim ;
    Ekran kartı sürümü ; bu olay ilk oldugunda güncel değildi , Fotoları çektiğimde günceldi . Yani iki durumda da oldu.
    Uzun süremi açıktı ; Laptop'um oyuncu bilgisayarı yani sıcaklık konusunda sıkıntı fazla değil ama evet ilk yaşadıgımda sıcaktı Yaklaşık 45 dk kapalı kaldı ve fotoları çektiğimde yeni açmıştım yani soğuktu .

İzninizle Fotoğrafları atıyorum ;

Beyaz olması gereken renkler tukuaz gözüküyor.

Detaylı bakarsanız normalde orada olmayan google chrome açık gibi gözüküyor yani sanki izi kalmış gibi renklerin saçmalığı dikatinizi çekmiştir ;

Yeniden başlatırken çektim bu foto yu ekranın simsiyah olması gerekirken yine izler belli ve renk için diycek hiç bişey yok ;

Renk ve izler buradada dikkatli bakınca belli oluyor ;

Beyler yardımızını bekliyorum şuan ekran düzgün ama işkillendim bir kere tribe girdim lütfen ardımlarınızı esirgemeyin İyi forumlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joaker -- 12 Şubat 2017; 9:22:2 >

• Ekranla anakart arasındaki Flex zarar görmüş veya oynamış. Rgb tam sinyal veremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letmax -- 12 Şubat 2017; 11:48:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir kablo ile deneyin yada kablonun bağlantısını kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • letmax kullanıcısına yanıt
    Laptop hep aynı yerinde ne gibi bir zarar Görmüş olabilir bide yeni makina normalmidir . Garanti kapsamına girer mi

Sıkıntı çıkartır mı ilerleyen süreçte ?

• ftrgy kullanıcısına yanıt
    Malesef laptop hocam farklı kablo deneme şansım yok

• Muhtemelen garanti kapsamına girecektir. Çünkü kapak açılıp kapandikca zarar görmemesi gerekir. Montajında yanlış yuvadan almış olabilirler kabloyu

Peki bu durumun bilgisayara görüntü açısı dışında. Bir zararı varmıdır . Bilgisayarı yurt dışından Alıp Türkiye'ye gelcem o ara hiç açmamıştım,ilk gün kutudan açtığımda bir sıra ölü pixel çıkmıştı sonra Türkiye'de aynı model bilgisayar olmadığından Asus servisi ekran Değişimi yapalım dedi okey verdik belki o ara yanlış yerleştirilmiş olabilir bişeyler ama dediğim gibi 7-8 ay hiç bişey olmadı bugün ilk defa oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joaker -- 12 Şubat 2017; 15:34:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • joaker J kullanıcısına yanıt
    Yanlış montaj bazen uzun zaman sonra belli olur. O süreçte kablo iyi dayanmış demek ki. Ekran değişimi yapıldıysa yanlış montaj ihtimali çok yüksek

Yorumun icin çok teşekkürler . Ama sanırsam ısınma ilede doğru orantılı şimdi bilgisayar biraz ısındı ufaktan oldu yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.