Şimdi Ara

beyler allah askina cvp werinnnn!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sifremi biri ogrenmis degistirmem lazim nerden yapicam lutfen yardim 55 lvl charim gidemezzzzzzzzzzzzzzzzz

lutfennnnnnnnnnnnnnn

bana burdan ulasa bilirsiniz show329@hotmail.com!!!!!!!!!!!!!!

• oyunun offical sitesine gir
    www.knightonlineworld.com
    ordan customer supporta gircen ( türkçesi müsteri hizmetleri )
  • bu kdr mi??
  • daha sonra edit passworda gelcen Tabii varsa yoksa kalacan
  • yoook ne yapicam :((
  • Dedim ya birşey yapamayacaksın diye... Şifre değiştime blocklu anca açıldığında değiştirebilirsin... O zamana kadar çarın kalırsa şükret...
    Bunları yazarken citti bende üzüldüm hele 55 lvlli birisinin kötü bir duruma düşmesi daha da üzücü
  • uf yaaaaaaaaaaaa:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

• Şifreni c@fe'den biri mi öğrenmiş? Yoqsa trade hack gibi bişey mi
    ?
  • güzel kardeşim yapacagin tek şey var itemlerini o chardan alican sakliyacan şuan şifre degiştirme mülküm degil kötü bir durum
  • bilmiyorum bi girdim oyuna moradondandan eslanta tum potlar gitmis para gitmis :((((((((( bi tek dagger fln duruyo :((
  • ÇARINI DİSCONNECTED ETTİRTMEYE ÇALIŞ ÇARIN ASKIDA KALDIĞINDA DİĞER ADAM GİREMEZ BÖYLELİKLE LVLLİNİ DE DÜŞÜREMEZ
  • uf ya :(((( admin gm fln tandiginiz war mi cyhperda ?????
  • kardeş yapa bilecegimiz bişey yok bence sende benim gibi yeni serveri bekle level 62 assasian amA birakiyorum yeni serveri bekliyorum
  • saol cold
  • valla dostum char gitti biL şifre deişilmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gitme

güzel kardeşim yapacagin tek şey var itemlerini o chardan alican sakliyacan şuan şifre degiştirme mülküm degil kötü bir durum

arkadas dogru soyluyor şifre deiştirme olayı yok. şimdi bulundugun serverda YENİ BİR UYELİKTE char aç 55lvl deki adamın itemlerini ona gonder itemler saglamda kalırSa bişi olmaz adamın hacklense bile itemler sende kalır. dolayısıyla itemsiz bi charı da kimse hacklemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.