Şimdi Ara

Beyler alt komşum hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk önce size alt komşumdan bahsedeyim.170-175 boyları arasında yaklaşık 55-60 kilo olan ve düzenli spor yapan güzel genç (19 yaşında) bir bayan.Bu bayan apartmana yeni taşındı(1 hafta) ve kendisi fitness eğitmeni.İsmi Ece bu arada.Neyse Ece ile asansörde ilk defa karşılaştık(geldikten 1 gün sonra).Ben hangi katta oturduğunu sordum 9. katta oturuyormuş işte bastım 9. kata sohbet etmeye başladık.Sarışın, çok güzel konuşuyor ve çok çekici birisi hemen ilgimi çekti ve Ece'ye aşık oldum.9. kata gelmiştik görüşürüz dedi ve gitti.Sonra hemen evime gidip facebooktan ekledim.(Soy adını bilmiyordum yaklaşık 45 dakika aradım).İsteği kabul etti ve direk resimlerine baktım çok güzel resimleri vardı.Asıl konumuza geçeyim.2 gün önce beni kahvaltı için çağırdı Facebooktan ben kahvaltı yapmama rağmen tamam dedim.Çıktım üst kata kapıyı açtı üstünde pijamaları vardı bayağı hoş gözüküyordu.Salona geçtik beraber güzel bir masa hazırlamış yedik beraber.Tam evden çıkarken bir dakika durur musun dedi.Bende tamam dedim.Ardından senden hoşlanıyorum eğer sevdiğin veya sevgilin yoksa tanışabilirmiyiz dedi. Ben biraz afalladım Ece eğer sevgilin varsa özür dilerim dedi. Bende tamam tanışalım sevgilim yok dedim.Sonra beraber sinemaya gitme kararı aldık ve bu gün sinemaya gittik.Güzel bir aksiyon filmiydi Ece beğenmişti.Asıl olay sinemadan çıkıp eve gittiğimizde oluyor beyler.Eve geldik bana gel istersen dedi.Sonra bende kabul ettim.Geçtik öyle kanalları geziyorduk.Çay falan yaptı içtik.Ben kalkayım dedim oda tamam dedi evden çıkarken yanağından öpmek istedim direk dudağını getirdi ve dudağından öptüm.Saat 18.00 civarı oldu bu galiba.Sonra beni içeri çekti ve öpüşmeye devam ettik.Beyler inanır mısınız bilmem ama ilk defa çikolatalı ruj süren birisiyle öpüştüm ve harikaydı.Bayağı öpüştükten sonra ben çekilmek istedim nefessizlikten bayılacaktım neredeyse.Ece çekilmemi istemiyor adeta vakumluyordu dudağımı.Sonra beni itti anlamsızca ne yaptım ben dedi ve beni evden kovdu.Ne oldu falan dedim birşey sorma dedi git dedi. Bende acaba azım mı kokuyor dedim evime girdim direk aynanın karşısına geçtim birde ne göreyim dudağım yok sadece dilim ve dişlerim var.Hesap sormaya çıktım kapısını kırdım ve girdim içeriye benden özür diledi.Ailesinden gelen genetik bir rahatsızlığı varmış.Tüm aile bayanları vakumcuymuş ve bunlara vakumcu karılar deniliyormuş.Beyler sizce ne yapmalıyım nasıl dışarıya çıkabilirim ben böyle.Lütfen yardım edin dh halkı lütfen.

Özet:Sevgilimle öpüştüm ama bedelini ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29E193565 -- 4 Ocak 2015; 21:29:22 >

• KALİTESİZ OLMUŞ YAW
  • Okumayın kız bunun dudaklarını yemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bi de ağzına alaydı

Feci kalktı bu arada
  • En ust katta oturuyosa nasil alt komsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yqzyqc99 kullanıcısına yanıt
    İŞTE BU
  • quote:

Orijinalden alıntı: yqzyqc99

En ust katta oturuyosa nasil alt komsun?

Yayınladıktan sonra gördüm dedim kimse fark etmez boşver sen ettin hocam :D
     Beyler alt komşum hakkında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tşkrler tacar hanim evli misiniz

• yqzyqc99 kullanıcısına yanıt
    Dudağımı vakumladı çavuşu değil :)
  • OKUMAYIN VAKUMCU KARI
  • Sondan okudum spoiler yedim lanet olsun zebani konuları

• KALKTI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.