Bildirim
beyler benim işlemci değiştirmem gerekmiş bana öneride bulunurmusunuz!!!!!!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne için değiştirmen gerekmiş niye gerekmiş bence oldukca yeterli ekran kartınında çok yüksek olduğunu düşünmüyorum sen önce bütceni ver duruma göre bakalım napabilirz :) -
ARKADAŞIMA SORDUM DEDİ Kİ BATTLEFİELD GİBİ OYUNLARI BİLGİSAYARIN KASMADAN KALDIRMASI İÇİN RAMİNİ VE İŞLETİM SİSTEMİNİ YÜKSELTMEN GEREK DEDİ
BÜTÇEM İSE 100-150 TL ARASI TEŞEKKÜRLER !
-
quote:
Orijinalden alıntı: MortalMert
ARKADAŞIMA SORDUM DEDİ Kİ BATTLEFİELD GİBİ OYUNLARI BİLGİSAYARIN KASMADAN KALDIRMASI İÇİN RAMİNİ VE İŞLETİM SİSTEMİNİ YÜKSELTMEN GEREK DEDİ
BÜTÇEM İSE 100-150 TL ARASI TEŞEKKÜRLER !
ram yükseltme tamamda işletim sistemi nasıl yükseltiliyor anakart modelini soyle ona göre öneri yapalım cpu z indir mainboard bölümüNün fotosunu çek at
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
http://www.cpu-upgrade.com/mb-Foxconn/G31MXP.html
E serilerinin hepsini ve q serilerini destekliyor.Burdan incele.Alacaksan q9 serisi al zaten o da 1 max 2 sene daha idare eder -
http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000416
quote:
G31MXP Patch the memory size show error in 64bit OS when plugging 4G memory 861F1P08 480KB 7/8/2011
bu sürümü yükleyip ardından da core2 quad 9300-9400 alabilirsiniz tabi 100-150 lirayla zor olur q8400 de alabilirsiniz -
-
core 2 quad serisinden herhangi bir işlemci seni her türlü idare eder. -
PEKİ BEYLER NERDEN ALCAM ? :D
Vallaha Bi İnsan Bşlgisayardan Hiç Mi Anlamaz
Biraz Açıklayabilirmisiniz
Bu Arada Cevaplarınız İçin Teşekkürler
-
Şaka gibi konu resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 11 Eylül 2014; 13:24:35 > -
NEDEN Kİ BURDA BİŞEY ÖĞRENMEYE ÇALIŞIORUM ... -
quote:
Orijinalden alıntı: MortalMert
NEDEN Kİ BURDA BİŞEY ÖĞRENMEYE ÇALIŞIORUM ...
ekran kartın ne?
cpuz den graphics e tıklayarak bakabilirsin. -
Forumun ikinci el bölümünden bulabilirsiniz -
KOMİKMİ YARRAMMM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X