Bildirim
BEYLER Bİ YARDIM EDİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tahminimce hd kanalları veriyoruz diyerek sd kanalları yayınlamıyorlar hd si olmayan sadece sd yayını olan kanaları kullanmanız lazım normalde oda yoksa bir bayi ile görüşün d smart çakallığı kutuyu değiştirmeye zorluyorlar -
dün standart ulusal kanallar açılmadı bellıkı devre dışı bıraktılar uyduculara götürdüm yapamadılar onlarda standar kutuları bitirdiklerini söylediler bugün mini hd uydu alıcısı aldım -
bende eski uyduyu taktım bakmadım bile çalışıyor mu çalışmıyor mu diye -
benim cihazda artık açılmıyor bende başka yerden cihaz alıp taktım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bekemyigit
benim cihazda artık açılmıyor bende başka yerden cihaz alıp taktım
sizindemi normal standart kanallar açılmadı -
benim cihaz kitlenmiş ekranda 4 çizgi var görüntü vermiyor sorun cihazdanmı yoksa onlar mı yaptı bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eger hd kutu uydu alıcısına sahip değilsenız bir üyeliğinizde yoksa onlar kapatmıştır sanırım artık ücretsiz standart uydu cihazlarına yayın vermiyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X