Şimdi Ara

Beyler bir yardım ederseniz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim eski makinamla bir sorunum var:
    Bilgisayarda doğru dürüst oyun çalıştıramıyorum önceden halflife 1 falan sorunsuz çalışırdı ama şimdi ne o nede hugo vede birkaç oyun çalışmıyor hl1 açılırken cdkey istiyo yazıyorum sonra birkaç kez mavi ekran geliyo
    reset atıyorum.daha önce aynı oyunu yükledim hiç sorun yoktu ama ozaman 98se ingilizce yüklüydü şimdi türkçe yüklü acaba sorun ondamı anlamadım
    sistemi yazıyorum:cel 900, matsonic board, 128sdram, 32mb geforce2 200mx , windows98 se türkçe , directX9.0
    ekran kartının driverlerı falan güncel daha önce aynı sistemde hiç sorun yaşamazfım acaba dediğim gibi türkçe işletim sistemindemi sorun
    yardım ederseniz sevinirim...

• SEN Mİ RESETLİYORSUN KENDİMİ RESETLENİYOR
  • arkadaşım sisteminde virüs olabilir sistemini yeniden kur.yada drecx sürümünden kaynaklanabilir ama ing.tr fark etmez
  • YAHU KARDEŞ BU KARA MAKİNEYLE FAZLA VAKİT KAYBETME PC INI DEĞİŞTİRMENE BAK
  • sanırım bilgisayarında uzun zamandır format atılmamış... format atıp temiz bir windows kurarsan eski oyunların yine sorunsuz çalışacaktır
  • eng.tr farketmez ondan olamaz ama virusde olabilir bilgisayarda sistem hatası hiç veriyormu?:))))
  • Bence format at ve yeni bir işletim sistemi kur, yani herşeye baştan başla :)
  • Arkadaşlar yardımınız için saolun ama sisteme zaten yeni format atıp yükledim virüs yok farketmez yeniden yüklerim ama sorun devam ederse
    bu pc yi yeğenime verdim çocuk oyun istiyor napalım önemli olan hl1 ve üzerine kurulu olan cs1.4 çalışsın yeter...bu arada lordx in sorusuna yanıt vereyim hl1 i çalıştırken 2 defa üst üste mavi ekran geliyor pc kilitleniyo ve ben reset atmak zorunda kalıyorum...
  • ÖNCELİKLE FORMATÇILARA
    YA ARKADAŞLAR O ZAMAN KİMSE BURAYA BİR SORUNUNU YAZMASIN NASILSA ALACAĞI İKİ CEVAP VAR
    BİRİNCİSİ ; FORMAT AT İKİNCİSİ ; VİRÜS VARDIR SİSTEMİNDE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.