Şimdi Ara

Beyler boğazıma kılçık takıldı acil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
34.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balık yerken boğazıma battığını hissetim zor da olsa görünüyor ne yapmalıyım beyler yutkunurken iniyor hafif ama çıkmıyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boğazınıza Balık Kılçığı Takıldığında Ne Yapılmalı?

Boğazınıza balık kılçığı takılması can sıkıcı ve endişe verici bir durum olabilir. Ancak, çoğu durumda kılçık kendiliğinden erir veya çıkarılabilir. İşte boğazınıza balık kılçığı takıldığında yapmanız gerekenler:

• Sakin Kalın: Panik yapmak boğazınızı daha da tahriş edebilir ve kılçığın daha derine girmesine neden olabilir.

• Öksürmeye Çalışın: Hafifçe öksürmek kılçığın çıkmasına yardımcı olabilir. Öksürürken başınızı öne doğru eğin.

• Boğazınızı Gargara Edin: Tuzlu su veya sirke ile gargara yapmak boğazınızı yatıştırmaya ve kılçığı gevşetmeye yardımcı olabilir.

• Ekmek Yiyin: Bir parça ekmek yutmak kılçığı sarabilir ve yavaşça çıkarmasına yardımcı olabilir.

Boğazınıza Kılçık Takıldığını Nasıl Anlarsınız:

Boğazınıza kılçık takıldığını şu belirtilerle anlayabilirsiniz:

• Boğazda batma veya ağrı
    • Yutma güçlüğü
    • Öksürük
    • Kanlı balgam

Balık Kılçığı Kaç Günde Erir?

Küçük balık kılçıkları genellikle birkaç gün içinde erir. Ancak, daha büyük veya sivri kılçıklar daha uzun süre boğazda kalabilir.

Boğazda Balık Kılçığı Erimezse Ne Yapmalı?

Boğazınızdaki kılçık birkaç gün sonra bile erimezse veya yutma veya nefes almada zorluğa neden olursa, tıbbi yardım almalısınız. Doktor kılçığı çıkarmak için forseps veya endoskopi gibi prosedürler kullanabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ekmek ye, takilip mideye iner bi ihtimal.
  • son duanı et....
  • Ekmeğin içini ağzında tükürükle hafif ıslat ama SAKIN ÇİĞNEME. Küçük parça olsun bir de çok büyük olmasın yut takılır gider bir de su iç üstüne. Olmuyorsa çok zorlama doktora görün de gerek kalacağını sanmıyorum.
  • Bizim bi arkadaşın boğazınada takılmıştı geçen gün helvasını yedik
  • em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDWinD

em onu

Boğazında olan bir şeyi nasıl eme bilirsin ? Zaten bu anatomik olarak imkansızda açıkla bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rahmetlinin boğazına kılçık kaçtıktan sonra çekilen fotoğrafı
     Beyler boğazıma kılçık takıldı acil.
  • Köy ekmegi kabuk kısmını normal şekilde ye, çok pis bir durum banada olmuştu, ikinci günü kurtulmuş ve çok sevinmiştim. Artık hamsiden başka balık yemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zordur zorr.
  • Açık bi diş hekimi falan varsa yakınında git alabilirler diye düşünüyorum. Veya ekmeğin içini ye bol bol, su falan iç üstüne geçer umarım
  • Geçmedi beyler yarım ekmek yedim 2 bardak suyla bademciğimin hemen yanında dışardan çıkacak gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zugwang.

Geçmedi beyler yarım ekmek yedim 2 bardak suyla bademciğimin hemen yanında dışardan çıkacak gibi değil

Bademcikleri aldır çıkar.
  • quote:

Geçmedi beyler yarım ekmek yedim 2 bardak suyla bademciğimin hemen yanında dışardan çıkacak gibi değil

ekmeği büyük parça al ve ısırmadan bölmeden yavaşca ye
  • Hacı kılçığı değil balığı yicektin hatayı baştan yapmışsın sen...

• quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

ekmeği büyük parça al ve ısırmadan bölmeden yavaşca ye

Hocam yaptımda yutkundukça ağrı artmaya başladı cidden doktora mı gitsem ya
  • Suyu doldur ağzına, sonra birden güçlüce aşağı yolla.
  • O kotu oluyor ya kucukken ben de aycekirdegini citlemeden yerdim bi keresinde cok yedim hep bogazima takildi sonra doktora goturduler doktot bogazimdan cikarmisti hepsini

• bayat ekmek ye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.