Şimdi Ara

BEYLER BU ÇAR ARDREAMDA İŞ YAPARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • itemlerim +7 çitin set +7 dd rebirth +3 glave takılar +8 full

• yani takıları değiş-tir dual roc yap alabiliosan glass belt alamıosan belt of str ıron neck yada wp küpeler dual we bide glave +8 yap dedikleri yaparsan cillop gibi olursun:D
  • Server ?
  • SEN GEÇEN GÜN ANDREAmda wariror is yapmaz diyenler baksin diyerek topic açan sonrada andreamda wariorla ortaligi dagittini söyliyen arkadas degilmisin simdi neden böyle bi soru sorma gereği duydun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOAGANOSİE -- 21 Nisan 2007; 13:06:59 >
  • Ya Git Glave i 8 Yap TakıLArı GeLişTir onDan Sonra orTaLama Bi Char oLrsn.
    Şu aNDa Da iş Görür AMa 1Vs1LErDe Çooook ZorLanırSn
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

SEN GEÇEN GÜN ANDREAmda wariror is yapmaz diyenler baksin diyerek topic açan sonrada andreamda wariorla ortaligi dagittini söyliyen arkadas degilmisin simdi neden böyle bi soru sorma gereği duydun ?

eğer o konuyu sen açmışsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEYLER BU ÇAR ARDREAMDA İŞ YAPARMI

ARDRAM NE YAW NASIL GİDİLİYO ?41 LVL İM BENDE GİDEBİLİR MİYİM ?
  • raptoru sattım defans olayı yüzünden 1 e 1 de şansım yüksek atağım ise sadece 50 düştü onlarıda str +9 takılarla kapattım
  • yalana bak +7 raptor la +3 glave arasında kaç atak farkı war sen 50 dustu diosun
  • @killbill4
    ne yalanı arkadaşım bilip bilmeden konuşmayın +7 raptorla +3 rebirth glave arasında sadece 4 atak farkı vardır bu da ortalama 50 atak azaltır

@ultr@k@plan
    arkadaşım sen öyle bi şey söylemişsinki adam +9 str takı hayelinde sen iron belt wp belt of str biraz yavaş o kadar havalara uçma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

yani takıları değiş-tir dual roc yap alabiliosan glass belt alamıosan belt of str ıron neck yada wp küpeler dual we bide glave +8 yap dedikleri yaparsan cillop gibi olursun:D

oha onları alabilcek parası olsa şimdikilerle dolaşmaz herelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: kangurum511

BEYLER BU ÇAR ARDREAMDA İŞ YAPARMI

ARDRAM NE YAW NASIL GİDİLİYO ?41 LVL İM BENDE GİDEBİLİR MİYİM ?

Oraya 1 lwl de gidiyor ama hiç bi ........ yapaamaz :D :D hahaha :D

• warrıor ıs yapmazkı mınor comboyu bılen bırı cıktımı hapı yutar
  • mala bak ben +3 glave demedim rebirth +3 glave dedim puhahaha
  • @Ultr@k@plan
    Arkadaşım sen iyimisin? Ne iron neck. i ne glass belti? Sanki abyssten kek çıkartıyosun bu senin dediklerini 70+ adamlar zor buluyo sen ardream char için söylüyosun
  • ße®k Bazen UcukLar Cıkıyor böLe
  • +7 raptor al benceee
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

yani takıları değiş-tir dual roc yap alabiliosan glass belt alamıosan belt of str ıron neck yada wp küpeler dual we bide glave +8 yap dedikleri yaparsan cillop gibi olursun:D

Adam +8 takıyı zor almıştır:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.