Şimdi Ara

Beyler bugun benim doğum gunum 2-3 kişi dışında kimse kutlamadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 yasina girdim allah cumlemize uzun,saglikli ve mutlu yillar versin guzel ulkem icinde bu guzel gunde guzel gelecek ihsan eylesin.
    Cok yakin bir arkadasla konusuyorum suan hatta o mesaj atti sevindim kutlar diye galiba unutmuş neyse hayirli aksamlar

• Doğum günün kutlu olsun
  • Yakın arkadaşınsa doğum gunumu nasıl unutursun lan desene oglum.

Kutlu olsun. Seneye bugün sana donanımhaberden mesaj atmak deliliğini yapardım da büyük ihtimal görmezsin yapmıycam :)
  • Dogum gunun kutlu olsun kardesim, takma kafana. Dunyada aileden haric herkes yalan
  • Facede 300 kişi felan ekli her 2 günde birinin doğum günü oluyor kendi kendime dedim samimi olan olmayan herkesin doğum gününü kutlayayım dedim ve herkese yazdım ve beğenip teşekkür ettiler sene geçti ve benim doğum günüm geldi sade 19 kişi doğum günümü kutladı sonra bana karşı bir şey yapmayanlara bende hiç bir şey yapmıyorum fotomu beğenmeyeni bende beğenmiyorum durumumu beğenmeyeni bende beğenmiyorum kimseye karşı bir adım atmıyorum
  • Ben özellikle Facebook'ta doğum günümü kapattım. Kimse görmesin.
    O gün telefonumu da kapatacağım.
    Beni hatırlayacak adam doğum günümde hatırlıyorsa sadece, zahmet edip de benimle arkadaş olmasın.
  • quote:

• Mutlu yıllar
  • Doğum günün kutlu olsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Ben özellikle Facebook'ta doğum günümü kapattım. Kimse görmesin.
    O gün telefonumu da kapatacağım.
    Beni hatırlayacak adam doğum günümde hatırlıyorsa sadece, zahmet edip de benimle arkadaş olmasın.

Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce...

• Alışırsın.Şunu öğrenmekle başla:
    Bu hayatta birinin çıkarı yoksa sana selam bile vermez.Bırak doğum gününü kutlamayı.Etrafında yapay insanlar çok olsa 50 kişi arar mesaj atar ayyy cnm dogum gunun kutlu olsun der.Bence sevinmelisin
  • Hepinize cok tesekkur ederim allah razi olsun inanin mutlu ettiniz ne yazacagimi bilmiyorum
  • Galiba haklisin tekrardan hepinizden allah razi olsun cok tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gresitozgur

Galiba haklisin tekrardan hepinizden allah razi olsun cok tesekkur ederim
    Doğum günün kutlu olsun hocam.
  • Hoş geldin arkadaşım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi

Dogum gunun kutlu olsun kardesim, takma kafana. Dunyada aileden haric herkes yalan

Neden ki? Ajan mısın?
  • nice senelere kardeşim
  • Doğum günün kutlu olsun :)
  • Doğum günün kutlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

quote:

Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi

Dogum gunun kutlu olsun kardesim, takma kafana. Dunyada aileden haric herkes yalan

Neden ki? Ajan mısın?

Bunu bilmek icin ajan olmaya gerek yok, biraz etrafa dort gozle baktinmi yeter.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.