17 yasina girdim allah cumlemize uzun,saglikli ve mutlu yillar versin guzel ulkem icinde bu guzel gunde guzel gelecek ihsan eylesin. Cok yakin bir arkadasla konusuyorum suan hatta o mesaj atti sevindim kutlar diye galiba unutmuş neyse hayirli aksamlar
Doğum günün kutlu olsun
Yakın arkadaşınsa doğum gunumu nasıl unutursun lan desene oglum.
Kutlu olsun. Seneye bugün sana donanımhaberden mesaj atmak deliliğini yapardım da büyük ihtimal görmezsin yapmıycam :)
Dogum gunun kutlu olsun kardesim, takma kafana. Dunyada aileden haric herkes yalan
Facede 300 kişi felan ekli her 2 günde birinin doğum günü oluyor kendi kendime dedim samimi olan olmayan herkesin doğum gününü kutlayayım dedim ve herkese yazdım ve beğenip teşekkür ettiler sene geçti ve benim doğum günüm geldi sade 19 kişi doğum günümü kutladı sonra bana karşı bir şey yapmayanlara bende hiç bir şey yapmıyorum fotomu beğenmeyeni bende beğenmiyorum durumumu beğenmeyeni bende beğenmiyorum kimseye karşı bir adım atmıyorum
Ben özellikle Facebook'ta doğum günümü kapattım. Kimse görmesin. O gün telefonumu da kapatacağım. Beni hatırlayacak adam doğum günümde hatırlıyorsa sadece, zahmet edip de benimle arkadaş olmasın.
quote:
Mutlu yıllar
Doğum günün kutlu olsun kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: Razer
Ben özellikle Facebook'ta doğum günümü kapattım. Kimse görmesin. O gün telefonumu da kapatacağım. Beni hatırlayacak adam doğum günümde hatırlıyorsa sadece, zahmet edip de benimle arkadaş olmasın.
Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce...
Alışırsın.Şunu öğrenmekle başla: Bu hayatta birinin çıkarı yoksa sana selam bile vermez.Bırak doğum gününü kutlamayı.Etrafında yapay insanlar çok olsa 50 kişi arar mesaj atar ayyy cnm dogum gunun kutlu olsun der.Bence sevinmelisin
Hepinize cok tesekkur ederim allah razi olsun inanin mutlu ettiniz ne yazacagimi bilmiyorum
Galiba haklisin tekrardan hepinizden allah razi olsun cok tesekkur ederim
quote:
Orijinalden alıntı: gresitozgur
Galiba haklisin tekrardan hepinizden allah razi olsun cok tesekkur ederim
Doğum günün kutlu olsun hocam.
Hoş geldin arkadaşım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
quote:
Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi
Dogum gunun kutlu olsun kardesim, takma kafana. Dunyada aileden haric herkes yalan
Neden ki? Ajan mısın?
nice senelere kardeşim
Doğum günün kutlu olsun :)
Doğum günün kutlu olsun
quote:
Orijinalden alıntı: BayRealist
quote:
Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi
Neden ki? Ajan mısın?
Bunu bilmek icin ajan olmaya gerek yok, biraz etrafa dort gozle baktinmi yeter.