Şimdi Ara

Beyler çok garip bir aşk acısının içerisindeyim, lütfen okuyun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ben sanal ilişkilere veya uzak mesafe ilişkilerine saçma bakan bir insandım. Neyse bundan tam 9 ay önce lolden bir kızla tanıştım, tanışır tanışmaz numaramı istedi ve konuşarak oyun oynadık. Neyse baya bi oyun oynadık, çıktık sonra aradan bi 15 dakika geçti mesaj attı başladık sohbete. İlk başlarda okadar ciddiye almamıştım, sonra iş bütün gün telefonla konuşmaya döndü. Hep o bana geliyordu ben kendimi geri çekiyordum. Ondan hoşlanmıştım, iç dünyası ilgimi çekiyordu ve sonra telefon açık beraber uyumaya başladık, bütün gün telefonda konuşurduk film falan izlerdik, o manisada ben ankaradaydım. İlişkimiz çok garip gelişti, samimiydik aşkım demeye başladı, seni seviyorum demeye başladı, bende bu kız şıpsevdi falan dedim içimden bende ona karşı farklı bişeyler hissediyordum ama hiç görmemişim sonuçta saçma bulurdum böyle şeyleri ve kabullenemezdim, git geller yaşardım. Ayrılırdım bazen, sonra geri gelirdim. Oda hep bıraktığım yerde olurdu, ayrılık derken 1 gün anca sürerdi. Neyse iş baya ciddiye bindi birbirimize ağladık zor zamanlarımızda birbirimize destek olduk, kaybetmekten korkardı beni, ben gitsem bile tut kolumdan öldür bırakma beni derdi. Her dediğimi yapardı, beni kimse okadar sevmemişti, en çok beni sevişine aşık olmuştum. Birbirimize karşı hiç çekingenliğimiz yoktu. Telefon açık işerdik, her türlü muhabbete girerdik. O 20 yaşındaydı ben 24. Üniverste sınavına girecekti. Neyse ayrıldık bundan 7 hafta önce. Çok sinirlendirdi ve ben ayrıldım, defalarca aradı açmadım, en son açtım ağlayarak barışalım dedi, hayır dedim, son kez beni sevdiğini söyle dedi ve söyledim. Ertesi gün gene herzamanki gibi ben aradım çok sinirliydi, sınava kadar ara vermek istediğini söyledi, sürekli beni arayan rahat bırakmayan kızın 1 ay benden uzak olmak istemesini anlayamamıştım. Onu kaybetme korkusu yaşadım. Peşinden koştum, bu 7 haftalık süreçte tekrar barıştık ama ben onun birden eskisi gibi olmasını beklediğim için gene bitti. Bütün şifreleri bende vardı normalde instagram lol tumblr. En son saf sevgi saf güven dedi şifre falan yok dedi kabul ediyosan barışalım dedi. Etmedim. Güven sorunum vardı çünkü, kendini bilmeyen bir kızdı, psikolojik sorunlarıda vardı, napacağı belli olmaz dedim. Neyse çok peşinden koştum yeri geldi ağladım yeri geldi kendimi küçük düşürdüm. Ailem gibi görüyordum onu ama soğumaz benden dedim farklıydık çünkü gerçekten. Evlilik hayalleri kuruyorduk, üniverste için ankaraya gelicekti ve aynı ev yaşayacaktık. Beraber film izleyip uyicaktık, canımız kokoreç çekince kokoreççiye gidecektik. Çok güzel günler bizi bekliyordu. Ben peşinden koştukça o benden uzaklaştı, başka erkeklerle lole girmeye başladı, sesli konuşmaya falan başladı oyun oynarken. Şuan öyle bir hale geldiki, dedem ölmüştü telefonda hıçkıra hıçkıra ağladım ve bi gram takmadı yanımda olmadı telefonu kapatma peşindeydi. Daha hiç birbirimizi görmemiştik garip dimi, 1 hafta önce atladım otobüse manisaya gittim, araştırdım evini buldum tam 10 saatlik yol. Evinin önüne kadar gittim ilk defa görecektik birbirimizi ve gelmemek için yalan söyledi şehir dışındayım diye. Zoraki indi ve yüzüme karşı beni sevmediğini söylemişti, yüzünde tedirginlik vardı ve çok garip hissetmiştim benim ailem dediğim, birbrimize ağladığımız kız değildi sanki çok garipti. 20 dakika durdu yanımda sonra döndüm geri. 8 aylık maceramızın gerçekten sona erdiğini anlamıştım. Şuan ölsem bi gram üzülmez gibi, hala anlam veremiyorum, çok farklıydık biz sevmese bile nasıl böyle yapabildi kıyamazdı hiç bana, her gece birbirimizin nefesiyle uyurduk telefon açık, bazen severek bazen hikaye okuyarak uyuturdu beni.

• Şu yazıda zebani mi yok ben mi kör oldum,hayret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O nedemek kanka
  • boş
  • En başta bir anda seni onun müptelası haline getirdiğini düşündüm ama sonlara doğru fikrim değişti. Bu iki yola çıkıyor;

1. Yüz yüze görüştüğü başka biri var.
    2. Arka planda senin göremediğin kızın da paylaşamadığı kişisel şeyler dönüyor ve bu yüzden uzaklaşıyor.
  • "Telefon açık işerdik"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.