Şimdi Ara

BEYLER ÇOK KILLIYIM NE YAPMAM LAZIMM!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bacaklarımda çok kıllı ne zaman capri giysem arkadaşlarım o kıllar ne lan ole fılan dalga gecıolar.Ancak sadece bacaklarımda olsa iyi kalça ve kaselerime kadar aşırı derece kıl olması bnde ciddi bi sorun oluşturdu.Kime sölesem oha hayvan diyip yanımdan uzaklastılar bana bıda yaklasma dıyenler ve arkadas cevrem azalmaya basladı.Kimisi hastalık diyo ama bncede cidden bişeyler var babamda hiç kıl yok adam anadan doğma ama bn neden böyleyim LÜTFEN YARDIM EDİN!!!
    SS ATAMIYORUM K.BAKMAYIN UTANIYORUM.....

• Ss geliyor

BEYLER ÇOK KILLIYIM NE YAPMAM LAZIMM!!!!!!
  • Epilasyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaren yok kıllarınla barışık yaşa
  • tüy dökücü kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz94x

Beyler bacaklarımda çok kıllı ne zaman capri giysem arkadaşlarım o kıllar ne lan ole fılan dalga gecıolar.Ancak sadece bacaklarımda olsa iyi kalça ve kaselerime kadar aşırı derece kıl olması bnde ciddi bi sorun oluşturdu.Kime sölesem oha hayvan diyip yanımdan uzaklastılar bana bıda yaklasma dıyenler ve arkadas cevrem azalmaya basladı.Kimisi hastalık diyo ama bncede cidden bişeyler var babamda hiç kıl yok adam anadan doğma ama bn neden böyleyim LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

neden sorun yapiyorsun, makineyle istedigini boyutsa getir

• alırsam daha çok çıkmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

Orijinalden alıntı: oguz94x

Beyler bacaklarımda çok kıllı ne zaman capri giysem arkadaşlarım o kıllar ne lan ole fılan dalga gecıolar.Ancak sadece bacaklarımda olsa iyi kalça ve kaselerime kadar aşırı derece kıl olması bnde ciddi bi sorun oluşturdu.Kime sölesem oha hayvan diyip yanımdan uzaklastılar bana bıda yaklasma dıyenler ve arkadas cevrem azalmaya basladı.Kimisi hastalık diyo ama bncede cidden bişeyler var babamda hiç kıl yok adam anadan doğma ama bn neden böyleyim LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

neden sorun yapiyorsun, makineyle istedigini boyutsa getir

+1 Bende çok yoktu bacağımda hafiften yoğunluk vardi makinenin ucunu taktım kısalttım. Çokta güzel oldu hemde bronzlaştım sanki hiç kesilmemiş normal hali buymuş gibi duruyor. Sende görünen yerlerini kısalt dert etme, bakımlı ol kıllı erkek eskidendi

• daha çok çıksa nolcak çıktıkça kesersin zor bişey mi
  • Bacağı kes kurtul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.