Şimdi Ara

Beyler cok kötüyüm, yanlış tercih yapmışım yardimci olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler iyi değilim şuan elim ayagim titriyor, yazım imla hatası yaparsam affola. Marmara üniversitesi mühendislik fakultesi bm yerine marmara teknoloji fakültesi BM yazmışım. 29k sıralamayla 45k siralamali yer tutmuş. Marmara BM'nin taban puan 452 olduğunu görünce bir terslik olduğunu anladım, puanım 439. Ve Marmara teknoloji fakültesi BM bu sene açıldığı için önceki senelere ait başarı sıralaması yok. Şuan bu sıralamayla Marmara teknoloji fakültesi yerine gtu bm'yi tercih ederdim. Sıralamamdan düşük üniversiteye gitme şansım, Üniversite değiştirme şansım var mı, teknoloji fakültesi nasıl, farkı ne? Bana kırık obp ile 1 sene daha YKS yolu gozukuyor. Kırık obp çok etki eder mi, kırık obp ile 20-25k'ya girebilir miyim? Bu arada pubg oynamayin oynatmayın. Tercihi pubg oynarken yapmıştım, dikkatsizliğime gelmiş. Yardımcı olursanız sevinirim.

• hocam taban 452 ise zaten gelmezmiş orası. Kırık obp konuma beklerim ismini ekleyeyim
  • Hocam geçmiş olsun bence yatay geçişi falan araştırın
  • Kimebaktınız kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Ek yerleştirme olayı ne, onla gecemiyor muyum
  • Merkezi yatay geçişle gtü'ye gelebilirsin sıralaman yeterli sonuçta
    Sadece sıralaması senin önünde olup da oraya geçmek isteyen olmaması gerekiyor
  • Onun yerine gtu bilgisayarı tercih ederdim. Geçme şansım olsa gözüm kapalı gecerim.bolum de bu sene açılmış, teknoloji fakültesi hakkında bilgim de yok
  • Direk bu sene geçebiliyor muyum? Boş kontenjan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 sene oku, merkezi yatay yaparsın, endişelenmene gerek yok.
  • wanowa W kullanıcısına yanıt
    Onun için kontenjan açılıyor ama sene içinde geçilir mi bilmem
  • Merkezi yatayda YKS puanina göre mi yerleştiriliyor o senenin gano'suna göre mi. Bir de bu sene geçme şansım yok mu
    Hazırlık sınıfında da geçiş yapılabiliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanowa

Merkezi yatayda YKS puanina göre mi yerleştiriliyor o senenin gano'suna göre mi. Bir de bu sene geçme şansım yok mu

yks puanına göre
  • Cok iyi olur, zaten hazırlık okuyacaktim, marmarada okuyuveririm. Nasıl yapacağım, sene içinde mi şimdi mi, bilgisi olan aydinlatsin
  • Merak ettim güncel
  • Arkadaşlar teknoloji fakültesinin muhendislik fakültesinden farkı nedir, hangisi iyidir. Gtu'ye geçmeye değer mi yoksa Marmara teknoloji devam mı edilmeli. Sene içinde üniversite nasıl değiştirebilirim?
    Merkezi yatay geçişle istediğin yere geçersin hocam sağlık olsun
  • up
    Merkezi yatay geçiş yapabilmen için en az 1 sene okuman gerekiyor ya da yarım dönem bu süre sana o fakülteyi sevip sevmeyeceğini anlaman için yeter de artar bile ona göre karar verirsin ama merkezi yatay geçişi yalnızca bir kez yapma hakkın var. Memnun kalmadığın takdirde geldiğin okıla geri gidebiliyosun sadece
  • alexvause kullanıcısına yanıt
    Bu süreye hazırlık da dahil demi?
    Evet ama eğer geçeceğin bölüm de ingilizceyse hazırlığı geldiğin ünide alsan bile seni sınava sokuyor geçemezswn bir kez daha hazırlık okuyosun diye biliyorum. Ama diğer fakültede hazırlık derslerine girdikten sonea sımavı geçememek düşük bi ihtimal olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.