Şimdi Ara

Beyler Delireceğim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler stajdayım adam koydu kıytırık bilgisayarı internetide verdi ama ne verdi burası hariç girecek bir yer kalmıyor youtube falan engelli kendisi giriyor dolaşıyor bu ne lan bir şeyde yapmıyor ben bir şey öğreneyim C# kuracağım o da engelli "WatchGuard HTTP Proxy" şöyle bir şey herhalde program bunu aşmanın geçmenin bir yolu var mı? Bilen falan varsa yazarsa sevinirim. Burada Chrome mağazasındaki oyunlarla dayanmaya çalışıyorum 10 gün falan kaldı zaten bitmesine adam ne olduysa engelledi ha 10 gün kalmış ne karışırsın işte her neyse yardım edin lütfen.

Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim konu dışı özele o yüzden yazıyorum.

• zHellBoyz kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende stajdayım bak tesadüfe yaşadıklarımız aynı sıkıntı yok HOTSPOT SHİELD i kur ;)
  • Seroga kullanıcısına yanıt
    çok mu yavaş o? öyle duydumda neyse farketmez :) evden kurulumu atarım bu gün film falan indirmiştim evde harici diske atıcaktım zaman kalmadı izlicektim gözünün önünde s**erim engeli deyip :D
  • İzleme dukkanda domaltir valla bak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenmate kur chromenin eklentisi

hotspot sheildden kat kat iyi

• supergt1 S kullanıcısına yanıt
    Denedim etkinleştirirken şu hatayı alıyorum e-mail girdiğimde proxy lazımmış falanda proxy ile ilgili herşey bloklanıyor buradaki web blockerda
     Beyler Delireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zHellBoyz

Denedim etkinleştirirken şu hatayı alıyorum e-mail girdiğimde proxy lazımmış falanda proxy ile ilgili herşey bloklanıyor buradaki web blockerda
     Beyler Delireceğim

kardes pek ümit bekleme bide hotspot sheild dene ama hotspot bilgizayara virüs doldurur denendi

• mzkrcnt M kullanıcısına yanıt
    dükkan değil burası şirket de bu adamlar hiç düşündüğüm gibi değil bilgi işlem diye girdim berbatlar zaten
  • virüs falan dinlemem adama sinir oldum zaten bilgisayarda benim değil bi video falan izleyeceğim
  • Bulduummmm Chrome mağazasında Browsec diye app engeli kaldırıyor çok hızlı hemde
  • stajı bulanın
  • Staj mesele değil heyecanlıydım yeni şeyler öğrenicem programlama ile ilgili ama adamlar hayalimdeki gibi çıkmadı hepsi b*k çuvalı oturuyorlar öyle internette dolanıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.