beyler benim sistem şöyle sanıyorum anakart System Model: A750GM-M Processor: AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor (4 CPUs), ~3.0GHz ram Memory: 4096MB RAM
ekran kartı atı radeon 4650 1gb 128bit fazla iyi değil 230w güç şeysi var bende şimdi 750lira param var ekran kartı değiştirmek istiyorum shadow of mordor falan oynatacak ne bileyim lol oynarken fps te düşüş yaşatmayacak ekran kartı birde sanırsam güç şeysi lazım anakarta uyacak link falan atarsanız ya da hangileri uyar söylerseniz mesud olurum şimdiden allah razı olsun
pageange1P
kullanıcısına yanıt
arkadaşım hevesini kırmak gibi olmasın ama sistemine 750 tl harcama boşa ziyan bence biriktir paranı toptan yeni alırsın
İşlemci: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon HD 7970 Hard Disk: 40 GB available space
reyiz doğru demişsin de elden bişey gelmez zaten lol cs go falan oynuyorum sırf nerdeyse onlarlık şimdilik idareten kart lazım sonra değişeceğim hepsini ayrıca paso mavi ekran alıyorum neden olabilir acaba
pageange1P
kullanıcısına yanıt
o sistem mavi ekranda verir kırmızı ekranda vermesze kork fazla takma kafana zaten bullamazsın nedenini
sen bana anakart ve ram lerin tam modelini mhz sini yaz ddr2 mi ddr3 mü bi bakalım ne yapabiliriz