Şimdi Ara

Beyler evde baykuş var yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah gözümü açtım mutfağa bi su içmeye gidiyim dedim.Kapıyı açıp bir adım attım birde baktım tezgahtan bişey sıçradı bende doğal olarak korktum mutfagın dısına çıktım.Sonra kapıyı hafif aralayıp bi baktım mutfakta baykuş var :) Bütün bulaşıkları dağıtıp tezgaha sıçmış şerefsiz :) Sonra biraz güçte olsa ev arkadaşımın yardımıyla yakalayıp kutuya koyduk ve şimdi kutuda gözleri açık hareketsiz duruyo su verdik tepki vermedi harbiden dedikleri kadar cool bi hayvanmış :D Şimdi size sorum ben ne yapmalıyım bu hayvanı resimleride aşağıdaki gibidir birde video çektim :D

http://sendvid.com/pj5i3emb buda videosu

hayvan fotoğraf çekerken bile poz veriyor arkadaş :)

• Varsa elinizde yiyeceği türden bir şey verin. salın hayvanı. Yanlışlıkla girmiştir. uçabiliyor mu?
  • İmdat baykuş hattını ara hocam 808

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Der gibi bakmış

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    hocam önüne et türü ufak şeyler attık ama hayvan uyuyo sanırım gözleri açık hareket etmiyo şuan . Uçabiliyor sanırım çünkü ev 4. katta
  • Bir adet bayan kuş bulun ikisi birlikte yuva kursunlar.

• Hoş geldin arkadaşım hala evdemi kuş.

Maşallah çok tatlı

• trplayer kullanıcısına yanıt
    aynen hocam yakalayıp kutuya koyduk öyle duruyo.Hoşgeldin diye bana dediysen ben 2006 dan beri burdayım zaten hocam ama pasiftim :)
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    hocam ben bunun yuva kurabileceğini sanmıyorum herhangi kavgada karşıdakini yer bu :D
  • scream_310 kullanıcısına yanıt
    o herkese hoşgeldin diyor. sanırım yeni bir akım başlatma peşinde.

neyse.

Hayvan belki ürktüğü için yemiyordur. Balkona koyup kapıyı ve camı kapatın. hayvan rahat hareket edebileceği bir yerde olsun. Yiyeceği de bir tabak içinde koyun.

yarım saate kalmaz yemeye başlar. Rahat bırakın yeterli.
  • Hocam nerde yaşıyorsunuz huylandım şimdi bütün evi arıyorum Bikeresinde yarasa gibi bişey girmişti benim odama, yakalamamıza rağmen 3 hafta salonda yatmıştım.
  • İstanbul üniversitesi veteriner fakültesini ararsan gelip alırlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde o mutfak ne kadarda pis öyle
  • Henry Rollins kullanıcısına yanıt
    ya hocam ev dediğine güvercin girer kuş girer hadi zorla yarasa girsin ama baykuş ne ya sabah yarım yamalak kalktım su içmeye bakıyorum inanamıyorum mutfakta aynı şaşkınlıkta oda bana bakıyo kalktım ev arkadaşını uyandırmaya kalk dedim mutfakta baykuş var kavga çıkarıyodu benle dalga geçiyon diye :))
    bu arada erciyes üniversitesinde okuyorum
  • Çok güzel lan

• hocam biz öğrenciyiz öğrenci olmamıza rağmen evimiz gerektiğinden fazla temizdir emin olun oraya da biriken çöpleri koyuyoruz ve doğal olarak evde lokal olarak bir tek orası kirli :)
  • Forumun ikinci baykuş vakası

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    ürktüğünü sanmıyorum çünkü rahat dolaşabileceği bir kutuda şuan ve yaklaşık yarım saattir kimse mutfağa girmiyo ama şimdi baktım halen aynı gündüzleri uyuyolar herhalde yarasalar gibi
  • scream_310 kullanıcısına yanıt
    Hayvanın normal duruşu ile gergin duruşu arasında bir fark yok anlayamıyorsun zaten

Güzel hayvandır ama. Pencereyi açık bırakın. Gidebileceğini anlayınca gider o.
  • Mephisto Pheles kullanıcısına yanıt
    sabah yerimde olmak istemezdiniz hocam :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.