tane server vardı ama bunlar lag ları azaltmak icin cogaltıldın
quote:
Orjinalden alıntı: antogan
beyler bildigimiz gibi
ares 1.2.3 yenıler : ares 1.2.3.4
diez .1.2.3
dıez 1.2 xigenon 1.2.3
xigenon 1. 2 beramus 1.2.3.4
cyber 1.2
beramus 1.2.3
tane server vardı ama bunlar lag ları azaltmak icin cogaltıldın
arkadaş her server a bi tane daha giriş eklendiğini anlatmaya çalışmış ve bunun lagı azaltmak için olduğunu kendisi yorumlamış çünkü böyle bi açıklama yok.ama bence olympia dan önce bekleyişi hafifletmek için yapılmış.
Bence de sana katlıyorum Çünkü bir sürü geçen olcaq yeni serwera bu yüzden de ağırlığı hafifletmee çalışıolar
yani şimdi lag bitti mi böylece savaşlara gidebilecez lag olup dc olmucaz iiiiiiii
ya bence bu gidişle server açılmayacak bende dağıttığım 2m ve itemlerimle kalacam böylece sanırım oyunu bırakırım ah ulan katakülleyemi geldik acaba
quote:
Orjinalden alıntı: floo
ya bence bu gidişle server açılmayacak bende dağıttığım 2m ve itemlerimle kalacam böylece sanırım oyunu bırakırım ah ulan katakülleyemi geldik acaba
hehehe yogh be arkadaşım yukarıda arkadaşlar geyt güzel açıklamışlar konuyu
BABA olay öle diilki... adamlar bellemiş 1. serveri isterse 12 olsun adamlar 1 e giriyo lvl kasmaya bile.... mesela ben bu sabah servera gremedim too many user logged in yazıyodu 1 de ama 2 -3 boş.... abys de işim vardı... ama inanın adamlar abys yada cz için girmemiş... lvl kasmak ve moradonda pazara gelmiş..
2. ve 3. serverlardada pazar kurabiliyon lvl kasabiliyon aynı şeyler var exttrası yok beyler kendinizi aldatmayın... daha öncede söledim abys,cz ve savaş hariç 1. servere girmemeye özen gosterin.... yoksa daha çoook dis olup lagdan np kaybedersiniz....