Şimdi Ara

Beyler kel oluyorum, saçımı kestirtmek engeller mi? (Ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
11.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Beyler kel oluyorum, saçımı kestirtmek engeller mi? (Ssli)

Saçlarımı şubattan beri kestirmiyorum, aslında o kadar dökülüyor gibi de gelmemişti, ama bu gün kafama doğrudan ışık geldi ve acı gerçekle karşılaştım.

Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up beyler korkudan ellerim titriyor.

• Saçını sıfıra kestirsen bile dökülen saç yine dökülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

Saçını sıfıra kestirsen bile dökülen saç yine dökülür.
    Kaşlar saçlarından daha gür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

Peki bundan sonra kisa tutmam dokulmesini engeller mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

quote:

Alıntıları Göster
    Bayağı açılmış harbiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Hayır, ilaç falan kullanmayı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Tavsiyen var mi?

• quote:

quote:

Bunun cevabı tam net değil. Şimdi düşünecek olursak up uzun saçlı adamlar var onların uzunkende dökülse dökülür ama dökülmüyor. Ee bide kısa saçlı seyrek adamlar var bunlar ne kadar kafaya jileti vursada bu olay "içten" geliyor. Dış etkiler pekte kapsamaz gibime geliyor lakin kısa kestirmen senin için en makbulü olmalı çünkü kafan hava alır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tavsiyen var mi?

Malesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

quote:

quote:

quote:

quote:

Tavsiyen var mi?

Malesef yok

Alıntıları Göster
    uzun sac cok vitamin ister.bakım ister.saclarini kısa tutarak dokulmeyi yavaslata bilirsin.ama durduramazsın.sana tavsiyem a 101 de bimde bioplas mıdır nedir guzel bi sampuan var.ondan alanlar cok memnun.artık her markette var hemen hemen.onu kullan belki durdura bilirsin.ama su bi gercekki dokulmeye başladıysa dokulcektir arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
     Beyler kel oluyorum, saçımı kestirtmek engeller mi? (Ssli)

kel olmak o kadar kötü değildir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qnlll

quote:

quote:

Bunun cevabı tam net değil. Şimdi düşünecek olursak up uzun saçlı adamlar var onların uzunkende dökülse dökülür ama dökülmüyor. Ee bide kısa saçlı seyrek adamlar var bunlar ne kadar kafaya jileti vursada bu olay "içten" geliyor. Dış etkiler pekte kapsamaz gibime geliyor lakin kısa kestirmen senin için en makbulü olmalı çünkü kafan hava alır.

Yarın berbere gideyim kestireyim, kız arkadaşım, arkadaşlarım uzun saç yakışıyor uzat diyorlardı, ama mecbur kestireceğim kiz arladasima da kellesiyordum kestirdim diyemem de.

Boşver sen kız arkadaşını ve çevreni. Bi kaç ay saçını kısa kestir olmadı 0 a vurdur kafan hava alsın. Çünkü bazılarında saç uzun olunca kafa derisi hava alamıyor bu yüzdende saç çıkmayabiliyor. Birazda öyle dene olmadı git bir cildiye uzmanına kısa zamanda bu dökülme işini durdur çünkü geç kalırsan ayvayı yersin. Takma kafana ve stresten uzak dur. İyi akşamlar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    KARDEŞİM SENİN ÇÖZÜMÜN PROPECİA NETTEN ARAŞTIR GÖRÜRSÜN 2 AYDIR KULLANIYORUM SAÇ DÖKÜLMEM AZALDI 50 KERE SÖYLEDİM YİNE SÖYLÜYORUM GERÇEK SAÇ DÖKÜLMES YANİ SAÇ KÖKÜNÜN GÜÇSÜZLEŞMESİ HORMONALDIR YANİ ŞAMPUANLAR FALAN HİKAYE ÖNEMLİ OLAN HORMONU DENGELEMEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@run07 -- 21 Ekim 2012; 21:18:07 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kısa saç veya uzun saç dökülmesinde herhangi bir şey sağlamaz. Saçlarını sağlıklı tutmak ve kullandığın şampuanın saçının derisinin kabul edip etmediği önemlidir.

Her gün sabah akşam sert bir şekilde ovuşturarak saçlarını yıkasan bir kaç hafta sonra seyrek olan yerlerin ne kadar sağlam kaldığını anlayabilirsin. Bu arada eğer saçlarını bilerek çekiyorsan, yani bilerek dökülüyor mu diye bakmak için saçlarını çekiyorsan bu ilk dediklerimi unut çünkü böyle yaptığın sürece sağlam olan saçlarınında yıpranmasına yardımcı olmuş oluyorsun. Bu dediğimi yapmıyorsan iyi bir şekilde yıkama süreci ve sert bir ovuşturma süreci(masaj yapar gibi) ile bir süre idare et sonrasında zaten sen de fark edeceksindir. Masaj yap dediğim olay da beyne giden kanın akışını hızlandırmak ve orada bulunan saç derilerini uyarmak için bunu yapmalısın. Bir kaç dakika yaptıktan sonra zaten rahatlayacaksındır.

Benden sana tavsiye; Bu dediğim olayı yapmadan önce iyi bir kuaföre gidip önce peeling yaptırarak tamamen kafandaki ölü deriden kurtulmandır, ondan sonra düzenli şekilde temizleme sürecine girersen bu olaydan kurtulursun.

• Tavsiyeleriniz icin tesekkurler. Yarin saclarimi kestirecegim umurumda degil ne dedikleri sonra da dediginiz sampuani denerim ilk asamada, okul acilinca da universite hastanesinden bir doktora danisirim. İsi sıkı tutacağim.

• quote:

Tavsiyeleriniz icin tesekkurler. Yarin saclarimi kestirecegim umurumda degil ne dedikleri sonra da dediginiz sampuani denerim ilk asamada, okul acilinca da universite hastanesinden bir doktora danisirim. İsi sıkı tutacağim.
    kaşları arkaya doğru tara memoli gibi olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Kısa saç veya uzun saç dökülmesinde herhangi bir şey sağlamaz. Saçlarını sağlıklı tutmak ve kullandığın şampuanın saçının derisinin kabul edip etmediği önemlidir.

Her gün sabah akşam sert bir şekilde ovuşturarak saçlarını yıkasan bir kaç hafta sonra seyrek olan yerlerin ne kadar sağlam kaldığını anlayabilirsin. Bu arada eğer saçlarını bilerek çekiyorsan, yani bilerek dökülüyor mu diye bakmak için saçlarını çekiyorsan bu ilk dediklerimi unut çünkü böyle yaptığın sürece sağlam olan saçlarınında yıpranmasına yardımcı olmuş oluyorsun. Bu dediğimi yapmıyorsan iyi bir şekilde yıkama süreci ve sert bir ovuşturma süreci(masaj yapar gibi) ile bir süre idare et sonrasında zaten sen de fark edeceksindir. Masaj yap dediğim olay da beyne giden kanın akışını hızlandırmak ve orada bulunan saç derilerini uyarmak için bunu yapmalısın. Bir kaç dakika yaptıktan sonra zaten rahatlayacaksındır.

Benden sana tavsiye; Bu dediğim olayı yapmadan önce iyi bir kuaföre gidip önce peeling yaptırarak tamamen kafandaki ölü deriden kurtulmandır, ondan sonra düzenli şekilde temizleme sürecine girersen bu olaydan kurtulursun.

Head&shoulder klasik kullaniyorum.

Sicak (neredeyse kaynar) suda yikanip sacimi defalarca yikamasini severim, yikarken de berber gibi yikiyorum, yani masaj yapa yapa, ama gene de dikkat etmiyordum bundan sonra daha dikkatli bir sekilde yaparim.

Peeling nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

kaşları arkaya doğru tara memoli gibi olursun

Alıntıları Göster
    Saçını sürekli kısa kestirirsen yararı olabilir bence. Saçları dökülmekte olan bir tanıdığım bu şekilde yaptı baya, şu an gayet gür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Saçını sürekli kısa kestirirsen yararı olabilir bence. Saçları dökülmekte olan bir tanıdığım bu şekilde yaptı baya, şu an gayet gür.

Alıntıları Göster
    engeller dostum sacların güclenir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.