Arkadaşlar bu kitaplardan alma veya başkasını al diyeceğiniz varmı özellikle parafrafda doğru ışık nasıldır?
FDD YGS Türkçe Soru Bankası Final YGS-LYS Fizik Konu Anlatımlı - Mustafa Erden Doğruışık Paragraf Soru Bankası FDD LYS Kimya Soru Bankası (Yeni Müfredat) Birey Eğitim YGS-LYS Geometri Soru Bankası (B) Karekök LYS Matematik Soru Bankası Kitabı Palme Yayıncılık - YGS Temel Kavramlarla Kimya Soru Kitabı Palme Yayıncılık YGS-LYS Temel Kavramlarla Biyoloji Soru Kitabı (2 Kitap) Palme YGS-LYS Fizik Soru Kitabı (2 Kitap) Fem Yayınları LYS Organik Kimya Konu Anlatımlı Fem YGS-LYS Geometri Soru Bankası Fem Yayınları YGS-LYS Biyoloji Soru Bankası Fem Yayınları YGS-LYS Kimya Soru Bankası Fem Yayınları YGS-LYS Fizik Soru Bankası Fem Yayınları - YGS Matematik 1 Konu Özetli Soru Bankası
zamanı dert etmeyin. sadece kitaplarda bi sorun varmı onu belırtırsenı ıyı olur arkadaşlar
Hacı ne ara çözücen bunları 3 günde bir kitap mı bitiriyorsun :D
Kültür Yayıncılık-Yorumluyorum kitabı var.Bende tavsiye üzerine aldım soru öncesi pratik bilgileri veriyor.Yarısına geldim 5 güne tamamı biter gibi.Paragrafta sıkıntın varsa al çöz yanlış sayın azalır.
siparişi tamamladım beyler :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme