Şimdi Ara

beyler kız konusu yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba konu dışını yaklasık 3 aydır takip ediyorum ama yeni üye oldum sorunuma gelecek olursak okulda benle aynı yaşta (17) bir kız var bu kızı ne zaman görsem bana bakıyor arkadaşıyla birlikte, en son dayanadım gittim arkadaştan aldım ismini ekledim faceden ama bi sorun var kız faceye girmesine ragmen 1 haftadır istegi kabul etmiyor kızla konusuyum diyorum kaçar gibi oluyo ama kız bana karşı boş degil tavsiyelerinizi bekliyorum beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuşma denemelerine devam. ona yakın başkalarını tanıyorsan onlarla birlikte ol. yakın ol işte
  • Tutmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlık isteğini bile kabul etmiyor ve sana karşı boş değil ilginç
  • naz yapıyor.Patron kim göster ona dostum
  • Her kız bekletir,bekletiyorsa sonuç olumlu olabilir. Ayrıca sana bakıyor olması seni seviyor anlamına gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiden saolun beyler yorumlar için konunun tutması vb. gibi amacım yok sadece sizlerden tavsiye almak istedim arkadaşlık istegini belkide 50 kez iptal edip tekrar gönderdim garip olan bu okulda gözlerini benden alamayan insan arkadaşlık isteğini kabul etmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzaktan seviyordur o. Yakın olunca eskisi gibi büyüsü olmayacağını düşünüyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergenovski99

şimdiden saolun beyler yorumlar için konunun tutması vb. gibi amacım yok sadece sizlerden tavsiye almak istedim arkadaşlık istegini belkide 50 kez iptal edip tekrar gönderdim garip olan bu okulda gözlerini benden alamayan insan arkadaşlık isteğini kabul etmiyor.

Bu kadar çok iptal edip göndermeyecektin biraz ağır başlı olun 1 kere göndercektin kabul ederse senindir etmezse boşvereceksin.Okulda sana baktığına emin misin o sana bakarken sen napıyorsun sen bakınca gülümsüyor mu uzun uzun bakışıyor musunuz?
  • Dinle ve kendine gel.Hepsi boş yessssssssssssss
    http://www.youtube.com/watch?v=1OiF9zKDAgM

• Em onu
  • Çıkarıp vur masaya bak nasıl bakıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

quote:

şimdiden saolun beyler yorumlar için konunun tutması vb. gibi amacım yok sadece sizlerden tavsiye almak istedim arkadaşlık istegini belkide 50 kez iptal edip tekrar gönderdim garip olan bu okulda gözlerini benden alamayan insan arkadaşlık isteğini kabul etmiyor.

Bu kadar çok iptal edip göndermeyecektin biraz ağır başlı olun 1 kere göndercektin kabul ederse senindir etmezse boşvereceksin.Okulda sana baktığına emin misin o sana bakarken sen napıyorsun sen bakınca gülümsüyor mu uzun uzun bakışıyor musunuz?

8 9 saniye aralıksız bakışıyoruz dedigim gibi zaten çok fazla arkadaşlık istegi yolladim orda hata yaptım haklısınız zaten benim bu kızdan haberim bile yoktu bildigin ilk adımı kendisi attı devamını ben getirmeye çalışıyorum , böyle devam ederse önümüzdeki hafta köşeye çekip konuşacam.

• Kur yapıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

quote:

8 9 saniye aralıksız bakışıyoruz dedigim gibi zaten çok fazla arkadaşlık istegi yolladim orda hata yaptım haklısınız zaten benim bu kızdan haberim bile yoktu bildigin ilk adımı kendisi attı devamını ben getirmeye çalışıyorum , böyle devam ederse önümüzdeki hafta köşeye çekip konuşacam.

Facebook u karıştırma şimdi , sen direkt okulda kenara çekip yüzyüze konuş yüzyüze konuştuktan sonra sana karşı boş değilse zaten 1 saat sonra arkadaslık isteginiz kabul edilmiştir diye bildiri gelir face ine.

• Al eline vur masaya patron kim göster ona joe

• gereksiz düşüncelere kapılma bence benim kızda böyleydi meğer o zamanlar girememiş faceye şimdi 8 ay 5 gün ve hiç ayrılmadık olumsuz düşünme :)

• beyler önerilerinizi dikkate alıcam.artık gidip konuşmaktan başka çare yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.