Şimdi Ara

beyler klavyeye soda döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler dün limonlu soda dökmüşler şimdi haberim oldu sorun yok ama tuşllllllllllllllllar yapışıyor basınca ne yapabbilllirim tuşa basınca şekerin ettttttkisiyle yapışıyor

editt:kusura bakmayın yapışıyor zor yazıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jv892 -- 26 Eylül 2012; 12:47:07 >

• up
  • git 10 liraya klavye al
  • Maden suyu dök, temizlensin.
  • alacağım zaten alana kadar idare etmesi lazım

editt:düzgün bisey söyleyin klavyeyi yıkayacam yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jv892 -- 26 Eylül 2012; 13:03:49 >
  • Tuşları tek tek söküp deterjan türü bir şeyle yıka sonra biraz suda bekletip sac kurutma makinesiyle kurut, klavyenin içini de temizle ama ıslatma. Daha sora tuşları tak ama yerlerini bilmiyorum diyorsan sökmeden önce fotoğrafını çekmen yararına olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni set almıştım oyuncu seti hemde.Güzelim klavyeye bol şekerli ev yapımı limonata döktüm

Yapacaklarını yazıyorum;

Klavyenin her tuşlarını teker teker sök
    Altından vidalarını sök
    Klavye filmini çıkar (Yani gör yerinde, çıkartma sakın )

Şimdi çıkardığın tuşların hepsini teker teker sabunlu suyla yıkayıp güzelce kurutacaksın.
    Klavye filmini ıslak bezle sileceksin ve kuru bezle bastırmadan hafifçe kurulayacaksın.
    Sonra birde tuşlara saç kurutma makinesi tut.Filmede tut ama uzaktan tut.

Klavyenin içine dökülen yerleride kulak temizleme çubuklarını ıslak bezin içine sokarak küçük yerleride temizle mutlaka.

Sonra filmin üstüne denk gelen parçaları sırayla yerleştir.Üstünede tuşları taktığın klavyenin üst kısmını filmin üstüne yerleştir ve tak.

Her tuşu iyice kurulayıp doğru düzgün yerleştirdiysen sorunsuz çalışacaktır.Ama rahat 2 belki 3 saatini alır.

Edit : Benimkisi ilk günkü hali gibi şu anda Garantiye vermek ya da tekrar 60 lira vermek istemedim.Ama oldu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 26 Eylül 2012; 13:13:13 >

• Ben ayran dökmüştüm direk çöpe attım.

Bu arada su geçirmez yazıyor ise inanma.
  • Em onu.
  • tuşları sök iyice yıka tak ama yerlerini karıştırmaman gerek . ya fotografını çek yada resmini çiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERASER047

Em onu.

/>

• klavyeye çay döktükten sonra temizlememe rağmen, çalışmaması üzerine serviste değiştirttim artık bilgisayarın 1 metre civarına en ufak bir sıvı yaklaştırmıyorum.
  • Çeşmenin altında tut içini iyice yıka
  • sıcak suyu bir kova koy daldır daldır cıkar
  • bence yalan söylüyorsun.
  • sağolun beyler

@ZaXesoX neden yalan söyleyeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.