Şimdi Ara

Beyler Mevzu Karışık Kız Tavlama Uzmanı Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler olayı 7 aşamada özetliyorum.
    -Kız beni arkadaşı gibi görüyor ama eski sevgili konusu açıldımı hop değiştirdim konuyu sırdaş falan değiliz.
    -Kıza onu sevdiğimi söylemedim çünkü ilk kıza söyletmek akıllıca olur diyorum
    -Artık inzivaya çekildim,Bütün gün kızla konuşuyorduk netten.Konuyu hep ben açıyordum.Bundan sonra Artık ilk mesajı ondan bekliyorum.
    -Kız zeki lan öyle böyle değil valla zeki.Türk kızı demezsin yani bildiğin zeki.
    -Ortak nokta say say bitmez lan.Popmundo,Alkol,Müzik,Dexter,Spartacus,Veronica Mars,House öle işte
    -Kız güzel ben tipsizim.Kız kısa ben uzunum.Kız hafif kilolu benim bütün kaburgalar meydanda.
    -Şuan için netten başka bağlantı şansım yok.
    not:1 senelik arkadaşız panpa.
    beyler nasıl bir gidişatla arkadaştan,sevgiliye döne bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvp ver -- 21 Haziran 2011; 23:29:05 >

• Su ilerdeki köşeden dönebilirsin
  • baya karışıkmış iyi şanslar dostum
  • 17dk sonra gelen yoruma bak.Lan erkek erkeğe takıla takıla hepiniz cinsel tercih mi değiştirdi?
  • mal gibi 7 madde sıraladığına göre buraya kimin ne değiştirdiği belli panpa.
  • kızla hiç yüzyüze görüsmediysen yardımcı olabilirim. cünkü bu tür ilişkilerde daha basarılı olmusumdur
  • şöyle milletle oynanan ortak oyunlara girin , okey poker falan sonra arkadaş gelecek ona sevgili numara yapalım mı de ? orada öyle aşkımlı falan konuşun ondan sonra o oyun bittikten sonrada sen msnden falan aşkımlı konuş yine kız devam ederse bir umut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdilik yanlış yolda değilsin, böyle çekiclik oluşturmaya çalış... Sonra buluşun yüz yüze, çok eğlenin bir yarım saat filan, sonra işte uygun bir ortamda kahve için, sonra kızın dudağına ufak bir öpücük kondur, umursamadan...
  • Bence olmaz bu iş çok zorlama.
  • kızla bulus ama arkadasca bi bulusma ayarlama, bi sewgilinle bulusacakmıssın gibi ayarla. konusmalarınla degil, hareket ve tavırlarınla(mesela gülüsünle vs) yakın davran kıza. direk olarak kelimelere dökme yani dolaylı olarak. kız da aynı sekilde beden diliyle yanıt verirse yine hic konusmadan adını koymadan yakınlasırsın, yok karsılık vermezse de kelimelere dökmedigin icin arkadaslıgınız da bozulmaz.. yani her an dönüs noktası olabilecek sekilde davran. olmazsa da canın sagolsun artık ne diyelim
  • her türlü kız tavlama konusu için aynı şeyi söylüyorum. Öncelikle kızla yüz yüze görüşmen lazım, zaten böyle git gide kızın da bağlanması olası. devamı gittikçe gelecektir ama dediğim gibi yani buluşma sadece bir yerde oturma ya da orda burda dolaşma olmasın. kızda sende eve gidip gece başınızı yastığa koyunca "ne gündü ama" denilecek türden günler geçirin böyle ikinize de uyacak etkinlikler yapın sonrası sana kalmış zaten kardeşim istersen dolaylı olarak istersende direkt olarak söylersin, emin ol o güzel günlerden sonra seni geri çevirmeyecektir önünüzde ne engel olursa olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvp ver

Evet beyler olayı 7 aşamada özetliyorum.
    -Kız beni arkadaşı gibi görüyor ama eski sevgili konusu açıldımı hop değiştirdim konuyu sırdaş falan değiliz.
    -Kıza onu sevdiğimi söylemedim çünkü ilk kıza söyletmek akıllıca olur diyorum
    -Artık inzivaya çekildim,Bütün gün kızla konuşuyorduk netten.Konuyu hep ben açıyordum.Bundan sonra Artık ilk mesajı ondan bekliyorum.
    -Kız zeki lan öyle böyle değil valla zeki.Türk kızı demezsin yani bildiğin zeki.
    -Ortak nokta say say bitmez lan.Popmundo,Alkol,Müzik,Dexter,Spartacus,Veronica Mars,House öle işte
    -Kız güzel ben tipsizim.Kız kısa ben uzunum.Kız hafif kilolu benim bütün kaburgalar meydanda.
    -Şuan için netten başka bağlantı şansım yok.
    not:1 senelik arkadaşız panpa.
    beyler nasıl bir gidişatla arkadaştan,sevgiliye döne bilirim

az biraz bişey biliyosam bu iş olmaz kardeş demedi deme.

• devam et, arkadaşlar güzel taktikler vermiş bak.
  • Kardeş birden fazla yere götür buluşurken kız eve döndüğünde bügün ne yaptım dediğinde aklına birden fazla şey gelsin.Gidip 1 kafeye saatlerce oturma birde sakın seni seviyorum felan deme kıza girme o saçmalıklara yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.