Şimdi Ara

Beyler motorsiklet almak istiyorum yardımcı olun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 hafta önce bi motorsiklet almaya karar verdim bi tane arkadasım satıyor çelik motor sk-150 lion 2300 lira dedi motora sizce ne yapmalıyım?

• Fiyatlar hep o civarda .. Temiz mi motor ?
  • valla motor 1600 kilometrede. Gördüğüm kadarıyla temiz duruyor. Zaten daha aylık motor. Abimizde paraya ihtiyacı olduğu için satıyor.
  • Temiz ise al, fiyatlarda oynama yok fazla 2000-2500 arası..
  • honda nın ve yamahanın vitesli 150 lik motorlarına da bakmanı öneririm
  • O motorumu alacaksın ? Aklında başka modeller var mı ?
  • ya o bi seçenek tabiki. Başka güzel modeller bulursam ondanda alabilirim.
  • motorun sıfırı kaç para araştırdı mı bana 2300 tl fazla geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten benimde bütçem 2000 - 2500 TL. Sizce çelik sk-150 lion iyimidir yani ? Baktım güzel motordu hakikaten
  • abi sıfırı 2600 2700 civarı ya zaten bu motorda 3 aylık bi motor gyet temiz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl154

abi sıfırı 2600 2700 civarı ya zaten bu motorda 3 aylık bi motor gyet temiz yani.

bende baktım az önce tipi falan güzel ama sana bi tavsiye çin malı motor alırken ilk araştıracağın yedek parça olsun bu tip motorlarda yedek parça sıkıntısı oluyor eğer bol yedek parça varsa öyle al çünkü sağı solu çabuk kırılır dökülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl154

zaten benimde bütçem 2000 - 2500 TL. Sizce çelik sk-150 lion iyimidir yani ? Baktım güzel motordu hakikaten

hocam sen şimdi vitesli mi istiyosun otomatik mi ona göre yorum yapalım.Kaç cc'ye kadar istiyorsun?
  • alabileceğin bi motor var iyidir de cbr 125 ya da (bu biraz daha pahalıdır) yamaha r125 olabilir
  • vitesli istiyorum hocam güzel bişey olsun 150 cc olabilir ama 2500 tl bütçem var ona göre bişey almak isitiyorum
  • yok bizim konyada birçok yedek parçası bulunuyor hocam o yönden iyi. Pek hız yapmasamda seri olması önemli benim için.
  • ilk motorun olucaksa 50 cc honda lara bak vites yok dengesi kolay hafif tam öğrenmelik düştüğünde üzülmezsin parçası pahalı değil vs...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.