Eskiden kanye west, t pain, lil wayne, usher, kesha, timbaland vb sanatçıları dinlerdim artık sürekli skrillex'in şarkılarını dinler oldum, bu adamıda far cry 3 oynarken keşfettim, bir bölümünde bi şarkı vardı çok gaza getiriyordu buldum şarkıyı sonra bakayım kimmiş bu skrillex diye bi araştırma yaptım gerçekten çok harika şarkıları var tam telefona zil sesi yapılmalık Eminim dh gibi kaliteli insanların bulunduğu bir mekanda skrillex dinleyenler vardır
bu far cry 3 de çalan şarkısı, bölüm hiç bitmesin istedim kendimi çok havalı hissediyordum oynarken
Buda araştırmalarım sonucu bulduğum bi diğer güzel şarkısı
skrillexin şarkılarının en önemli özelliği benim kendi şahsi fikrimdir ; şarkı ilerledikçe dahada güzelleşiyor.. mesela diğer sanatçıların şarkısı öyle değil, başta belli ediyor güzel mi değil mi diye ama skrillexin güzel olduğunu anlamak için oturup sonuna kadar dinlemek gerekiyor, yani sonuna kadar dinleyip beğenmeyecek kimse yoktur bence
Acun beğenmiyormuş. İnşaat gürültüsü gibiymiş.
dubstepin en güzel kısmı şudur bence, şarkı bir yere kadar güzel , böyle sakin gidiyor. bir yerde her şeyi alt üst ediyor , ortalığı dağıtıyor . özellikle knife party'yi tavsiye ederim. knife party - centipede bunu da seveceğini düşünüyorum.
dubstepin en güzel kısmı şudur bence, şarkı bir yere kadar güzel , böyle sakin gidiyor. bir yerde her şeyi alt üst ediyor , ortalığı dağıtıyor . özellikle knife party'yi tavsiye ederim. knife party - centipede bunu da seveceğini düşünüyorum.
şarkı bitince derin bi ohh çektim yoruldum valla lan
skrillex candır
quote:
Orijinalden alıntı: J-J-Jamiryo
quote:
Orijinalden alıntı: [Eren]
quote:
Öyle zaten
Müzik zevkini koy da görsünler bakalım bari
Haha sidik mi yarıştıracağız ? Üstte koymuş bak arkadaş
quote:
quote:
quote:
quote:
Öyle zaten
Müzik zevkini koy da görsünler bakalım bari
Haha sidik mi yarıştıracağız ? Üstte koymuş bak arkadaş
Sidik yarıştırmakla ne alakası var ? Ben dubstep hayranıyım diye bir şey söylemedim veya dubstep sevdiğimi, sadece zevkini merak ettim
trap dinleyin
Kimbilir kaç yaşındasınız ve hayatınızda hiç gerçek müzik dinlememişsiniz kusura bakmayın. İleride bir umut Queen, Deep Purple falan dinlersiniz belki.
quote:
Orijinalden alıntı: Muşmula
ovvv şarkı yakıyo bende knife party-internet friends öneririm çok güzel şarkı eskiden çok dinlerdim
skrillex ' in şarkıları biraz tempolu olunca güzel oluyor;favorilerimdendir
başlığa bak yaş kaç ya? biri şikayet etsin de 15 gün gitsin
damian marley için dinlemiştim o günden sonra dubstep manyagı oldum