Başlıkta da belirttiğim gibi karşıdaki bilgisayarcıdan wireless çekiyorum sinyal gücüm mükemmel ama knight online oynuyorum. Aşağıdaki kablosuz sinyal gücü gösteren simgede internet bağlı olarak gösteriyor ama internet bazen anlık gidiyor oyundan disconnect oluyorum bağlantımın anlık kopması buna yetiyor. Bağlantımın kopmaması için ne yapmalıyım? Laptop asus n56vz-s4016v daha yeni aldım laptopta bir sorun olduğunu düşünmüyorum
belki interneti çektiğin yerdeki modemden hat düşüyordur bu da olabilir. ayrıca, wireless sürücülerinin son sürümünü yüklemeyi deneyebilirsin.
Xbox 360, Wii ya da PS3 gibi bir oyun konsolunu internete bağlamak – eğer konsol, TV ve modem aynı odada değilse – zor olabiliyor. Çok uzun Ethernet kabloları kullanmak efektif değilken, kablosuz bağlantı da enterferans nedeniyle çok sağlıklı olmayabilir.
Kablosuz çekim problemi yaşayan kullanıcılara powerLINE teknolojisini öneriyoruz. Veri alışverişini elektrik hattı üzerinden gerçekleştiren bu sistem bağlantı problemi yaşayan kullanıcıların sorunlarını çözüyor.