Şimdi Ara

Beyler ne yapmam gerek wireless bağlantım arada kesiliyor oyundan disconnect oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi karşıdaki bilgisayarcıdan wireless çekiyorum sinyal gücüm mükemmel ama knight online oynuyorum. Aşağıdaki kablosuz sinyal gücü gösteren simgede internet bağlı olarak gösteriyor ama internet bazen anlık gidiyor oyundan disconnect oluyorum bağlantımın anlık kopması buna yetiyor. Bağlantımın kopmaması için ne yapmalıyım? Laptop asus n56vz-s4016v daha yeni aldım laptopta bir sorun olduğunu düşünmüyorum

• usb wireless cihazı falan alsam sorunum çözülür mü 25-30m modemle aram
  • yardım edebilcek olan yok mu upp
  • belki interneti çektiğin yerdeki modemden hat düşüyordur bu da olabilir. ayrıca, wireless sürücülerinin son sürümünü yüklemeyi deneyebilirsin.
  • Xbox 360, Wii ya da PS3 gibi bir oyun konsolunu internete bağlamak – eğer konsol, TV ve modem aynı odada değilse – zor olabiliyor. Çok uzun Ethernet kabloları kullanmak efektif değilken, kablosuz bağlantı da enterferans nedeniyle çok sağlıklı olmayabilir.

Kablosuz çekim problemi yaşayan kullanıcılara powerLINE teknolojisini öneriyoruz. Veri alışverişini elektrik hattı üzerinden gerçekleştiren bu sistem bağlantı problemi yaşayan kullanıcıların sorunlarını çözüyor.

Ayrıntılı bilgi için:www.powerlinenedir.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.