Şimdi Ara

Beyler oyuna gıremeyenler benı dınlermısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben oyuna gırıyorum sabahtan berı serverlar acık oldugu anda gırıyorum. Arkadaslar once auto pacth yukledıysenız sorun yok rahat olun sakın baska yerden 1454 pachtını yuklemeyın sımdı sadece normal acarken nasıl uptade edıyo o sekılde 1454u cekmeye calısın serverları surekı kapatıyolar ve bu yuzden sız yukleyemıyosunuz kapatma nedenlerı cook haklı cunku o kadar cooook yogunluk varkı sureklı takılıyo veya hata verıyo ve bunlar duzeltmek ıcın mecbur kapatıyolar. eger oyuna gırmek ıstıyosanız bence fazla ugrasmayın cunku mılyonlarca ınsan tum dunya bu oyunu yuklemye calısıyo ve halıyle serverları gocuyo sadece yapmanız gereken sabırlı olmak arkdaslar..
    eger auto pacth yukleyemıyen varsa ben dun gece knightın sıtesınden ındırdım bana nasıl buraya koyacagımı soylerlerse koyarım dırek knight tan aldım ama 1454 ıcın yapmanız gereken tek sey launcherden yuklemek... uzgunum baska yolu yok...

• Ben Sabahtan beri uraşıorum ama olmuo hata werio yardım edersen cok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Human_up

Ben Sabahtan beri uraşıorum ama olmuo hata werio yardım edersen cok memnun olurum
    arkadasım bende sabhatan berı burdayım nasıl yaptım bılıomusun once auto pacthı yukledım sonra optıonsa baktım 1453 ısın yarısı tamam sonra launcherden sureklı yaklasık 5 saat boyunca denedım yuklemesını daha sonra yuklenmeye basladı 1454 yuklendı oyuna gırdım bu kadar sadece bekleyeceksın arkadasım baska care yok cunku herkes yuklemye calısıyo ve sureklı serverlar cokuyo kaldırmıyo bu kadar yogunlugu oyunda kımse olmamasına ragmen lag var dusun sen artık gerısını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeusma2

arkadasım bende sabhatan berı burdayım nasıl yaptım bılıomusun once auto pacthı yukledım sonra optıonsa baktım 1453 ısın yarısı tamam sonra launcherden sureklı yaklasık 5 saat boyunca denedım yuklemesını daha sonra yuklenmeye basladı 1454 yuklendı oyuna gırdım bu kadar sadece bekleyeceksın arkadasım baska care yok cunku herkes yuklemye calısıyo ve sureklı serverlar cokuyo kaldırmıyo bu kadar yogunlugu oyunda kımse olmamasına ragmen lag var dusun sen artık gerısını..

Alıntıları Göster
    Oyunda Baya Güzelmiş Yaaa Ben Oyundan Yeni Çıktım.Bu Arada Zeusma Doğru Söylüyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

Oyunda Baya Güzelmiş Yaaa Ben Oyundan Yeni Çıktım.Bu Arada Zeusma Doğru Söylüyo

Alıntıları Göster
    ya byler bişi sorcam...Bende knight online yuklu deil...Yane ekle kaldırda yok yani msnden bi arkadas yolladı...o sekilde giriyodum oyuna....

Simdi sorularıma gecicem.....Ben eski surumu silmelimiyim?
    Yoksa knight onlinenı bilgisayara tam olarak yukleyip ondan sonra 12XX lu patchlerdenmi baslıcam(insallah deildir)

Yardım edin pls

• quote:

Orijinalden alıntı: :_KrYpToNiTe_:

ya byler bişi sorcam...Bende knight online yuklu deil...Yane ekle kaldırda yok yani msnden bi arkadas yolladı...o sekilde giriyodum oyuna....

Yoksa knight onlinenı bilgisayara tam olarak yukleyip ondan sonra 12XX lu patchlerdenmi baslıcam(insallah deildir)

Yardım edin pls

Alıntıları Göster
    Zeusma Ben Knightonlineyi Yükledim şimdi Optionsdaki PAtch SAyısı 1332 Auto Patchi yüklüorum Ondan SOnraki işlemleri Sölermisin

• quote:

Orijinalden alıntı: :_KrYpToNiTe_:

Yardım edin pls

Alıntıları Göster
    arkadasım eskı surumu sılme auto pacthı yukle ve ondan sonra launcherden 1454 du yuklemeye calıs baskada bısey yapma 1454 yuklenınce zaten oyuna gırersın serverlar acıksa ama..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sureklı yorgunum YARDIM EDIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadasım eskı surumu sılme auto pacthı yukle ve ondan sonra launcherden 1454 du yuklemeye calıs baskada bısey yapma 1454 yuklenınce zaten oyuna gırersın serverlar acıksa ama..

Alıntıları Göster
    zeusma arkadasım guzel soluyosunda autopatch yuklenmyo ...O dediğiniz seyide yaptım(rapidden dosyayı indirip notepaddan acıosun....Knight nereye yuklendiyse PATCH dosyasına onun uzantısını yazıosun)

Buna rağmen herkeste olan hatayı werdi

Bu arada 1454 nası yuklencek daha Autopatchi yukleyemedim

Yardım edersen cok makbule gecicek

• quote:

Orijinalden alıntı: Dridgard

Zeusma Ben Knightonlineyi Yükledim şimdi Optionsdaki PAtch SAyısı 1332 Auto Patchi yüklüorum Ondan SOnraki işlemleri Sölermisin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dridgard

ondan sonra optıonsa bak 1453 olmus mu eger olmus sa sureklı launcherden 1454 u cekmeye calıs ama unutma coook fazla yogunluk var sabırlı olman lazım bundan bazka yoluda yok

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Dridgard

ondan sonra optıonsa bak 1453 olmus mu eger olmus sa sureklı launcherden 1454 u cekmeye calıs ama unutma coook fazla yogunluk var sabırlı olman lazım bundan bazka yoluda yok

Alıntıları Göster
    beyler serverlar acık hala gıremeyen var mı?????? ben suan rahat gırıyorum haala var mı gıremeyen???

• quote:

beyler serverlar acık hala gıremeyen var mı?????? ben suan rahat gırıyorum haala var mı gıremeyen???

Alıntıları Göster
    ben giremiyorum flash gatede var ama bi auto patch bulamadım lütfen yardım et !!

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeStyle

ben giremiyorum flash gatede var ama bi auto patch bulamadım lütfen yardım et !!

Alıntıları Göster
    quote]Orjinalden alıntı: Black_Death_Black

ben flashget ile URLftp://download.knightonlineworld.com/qvbeta/upgrade/AutoPatch.exe burdan indirdim sorunsuz çalışıyo

bu lınke baktın mı???

• Dogru diyon be kardeş dünyada 10 milyuon oynuyor desek knight restart lanır gider ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Dogru diyon be kardeş dünyada 10 milyuon oynuyor desek knight restart lanır gider ama
    Şimdi Bu SEnin WErdiin Auto Patchı Yükledikden Sonra 1454 Launcherden ALmayamı Çalısıcam Bklerim SAbırlı Olucaz Olması İçin :=) Bide biişi Sorucam Ben daaa Auto Patchi Yüklicez sonra ınu özel biryere Atıcazm? Zeusma
  • quote:

Şimdi Bu SEnin WErdiin Auto Patchı Yükledikden Sonra 1454 Launcherden ALmayamı Çalısıcam Bklerim SAbırlı Olucaz Olması İçin :=) Bide biişi Sorucam Ben daaa Auto Patchi Yüklicez sonra ınu özel biryere Atıcazm? Zeusma

Alıntıları Göster
    zeusma şimdi ben hiç bişi indiremedim launcherden yeni patch in gelmesini mi bekleyecem

• quote:

Alıntıları Göster
    Ya ben 1454 ü yükledim . Ama DataBase hatası verdi ve oyuna girmedi . Bu sorun benden mi yoksa serverlardan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Ya ben 1454 ü yükledim . Ama DataBase hatası verdi ve oyuna girmedi . Bu sorun benden mi yoksa serverlardan mı ?

Alıntıları Göster
    beyler serverlar acık suan oyundayım benyanı hata senden dıger konuyada evet arkdasım launcherden yuklemeyı deneycen sureklı ben 5 saat ugrastım artık sen ne kadar ugrasırsın bılemem ama sabırlı olcanız
  • quote:

beyler serverlar acık suan oyundayım benyanı hata senden dıger konuyada evet arkdasım launcherden yuklemeyı deneycen sureklı ben 5 saat ugrastım artık sen ne kadar ugrasırsın bılemem ama sabırlı olcanız

Alıntıları Göster
    Beklemek zOrundasıız :=) bnde Auto PAtch Çekiorum
  • quote:

Beklemek zOrundasıız :=) bnde Auto PAtch Çekiorum

Alıntıları Göster
    Zeusma İLlla Flash Get ile İndirmekmi LAzım ben bu Flash Geti Anlamıomda Fazla ?
  • quote:

Zeusma İLlla Flash Get ile İndirmekmi LAzım ben bu Flash Geti Anlamıomda Fazla ?

Alıntıları Göster
    İNshl Olur Yaa 1454 Yüklüor Suan LAuncher
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.