Şimdi Ara

beyler sınav için şişe kopyasını yaptım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sadece deneme erikli şişesinde yapacağım şu yamukluğu nasıl düzeltebilirim. ve de normal kağıda yazdırsam olur mu ya da bu normal kağıdın arkası beyaz ya oraya yazdırsam olur mu ?

orjinal şişe :  beyler sınav için şişe kopyasını yaptım ama

bu da benim yaptığım yakın bakın :  beyler sınav için şişe kopyasını yaptım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßλ®1$ -- 5 Haziran 2011; 12:09:20 >

• up ya bi yardım istedik
  • Hediyedir satılamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Hediyedir satılamaz

kolanın yanına yabıştırmışlar
  •  beyler sınav için şişe kopyasını yaptım ama

Böyle mi istedin?
  • gri fontla a4 kağıdına yazdır üzerine koli bandı yapıştır sonra sıcak suya at arkadaki kağıdı kazı ve boş biyere yapıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: semidos

gri fontla a4 kağıdına yazdır üzerine koli bandı yapıştır sonra sıcak suya at arkadaki kağıdı kazı ve boş biyere yapıştır

hocam gri font derken ? biraz cahilim de koli bandı sıcak su tamam da, arkadaki kağıt ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efes

beyler sınav için şişe kopyasını yaptım ama

Böyle mi istedin?

daha iyi olmuş evet ama ben bunu erikli şişesinde deneyeceğim. ve sen bu şekilde düzeltip paylaştığında yazıları tekrar denedim, paint kullandığım için bendeki kalitede olmamış yakından göstermiyo ama ben eriklininkini düzgün taratmaya dikkat ederim. önemli olan kağıdı nasıl çıkaracağım. siyah kartuş da az gibi bitmez inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: 15

Oraya ne kadar yazı yazabilirsin Allah aşkına!Otur adam gibi çalış dersine

şöyle açıklayayım. öğretmen insan haklarıyla ilgili bir olayı o yönden değerlendirip açıklamamızı istiyor bundan 20 puan verecek. en azından oraya yazacağım metni buna yazacağım. ordan zaman kazanacağım. dersime ayrıyetten zaten çalışacağım ama 2 şişe falan yapıp can alıcı notları buraya yazmayı düşünüyorum. mümkünatı varken neden yapmayayım ?
  • O şişeye yazacağın 10 satırlık şeye uğraşıncaya kadar 5 defa okusan zaten kopyaya ihtiyacın kalmaz. Biz 250 sayfadan sınav olurduk yine de kopya çekmeye tenezzül etmezdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

O şişeye yazacağın 10 satırlık şeye uğraşıncaya kadar 5 defa okusan zaten kopyaya ihtiyacın kalmaz. Biz 250 sayfadan sınav olurduk yine de kopya çekmeye tenezzül etmezdik.

Burdan sonrasını okumadım
  • 2 satır kopya içinmi bu kadar uğraş.etiketin arkasınada yaz bari şişenin içinden bakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

O şişeye yazacağın 10 satırlık şeye uğraşıncaya kadar 5 defa okusan zaten kopyaya ihtiyacın kalmaz. Biz 250 sayfadan sınav olurduk yine de kopya çekmeye tenezzül etmezdik.

Burdan sonrasını okumadım

sebep?
  • mantıklı lan aslında.
    anasını satayım biz sıraya yazardık, sıra zaten kaç yıllık babamdan büyüktür, kereste rengi gözükmüyor ful siyah pislik, sınavda yazdığımız kopyayı arardık ne günlerdi be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 5 Haziran 2011; 22:39:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.