beyler lisede sırf cazibesi için çıktığım bir kız vardı. Böyle ne biliyim sevmiyordum ama bir hoşlantı vardı. Çok da rahat takılıyorduk bunla(anlarsınız) Neyse birde benim bir arkadaşım var. Bu çocuğunda sevdiği bir kız varmış. İçki sofrasında konusu açıldı. Dedi işte böyle severim falan kapısında yattım o kızın ,hastane de serum falan yemiş çocuk ciddi ciddi seviyor yani. Anlatıyor falan işte en son merak ettim ismini sordum. Meğer bu kız için ölüyormuş. Bende boş bulunup çocuğa ‘Moruk ben o kızla işi pişirmiştim zamanında ‘ dedim. Çocuğun yüzü falan düştü içkiye sek atmaya başladı. Sizce çok mu kötü bir şey yaptım . Ama içki masasındaydık ve kafam çakırkeyfti.
o kız okuldakı herkese verdı kalbını ama asıl bana verıyodu orman evladı. de
Böyle şeyler olur moruk eğer çok yakın bir arkadaşın değilse umursamamak lazım.
Bekir YENİKARAMURATB
kullanıcısına yanıt
nasıl yani dostum anlayamadım
Ben bu muhabbeti anlamıyorum bu forumdaki herkes bir kız arkadaş bulup sevişmek istiyor tamam diyelim birini buldunuz aranızda ciddi birşey oldu ve bitti ama o kızın adı sizden sonra kötüye çıkıyor yollu vb. Kızlarda haklı olarak evlenene kadar kimseye vermek istemiyorlar sonra onun adı kezbana çıkar sizde elinizle devam, ben bu anlayıştan oldum olası nefret ettim
yakındı dostum ya
thermodynamics23T
kullanıcısına yanıt
amacım sevişmek değildi zaten o zaman lise öğrencisiydim. rahatlıktan kastım fazla yakınlıktı dostum. burda da olayı tam net açıklamamak için işi pişirdim diye yazdım.
drewuncle
kullanıcısına yanıt
Dostum cocugun ablası felan varsa bana ayarlayalım o zaman malum g*vata benziyor
saçmaladın sanki.
mercimeği fırına verdiniz mi
Hocam ben tam anlamadım bak.
Şimdi senin eskiden çıktığın kız bu adamın aşık olduğu kişi miydi? Yoksa sen sadece öylesine mi söyledin?
Eğer ki aynı kişilerse takma kafana. Çocuğa zaten seni haketmiyordu falan de geç. Eğer ki aynı kişi değil de sen şaka niyetine söylemişsen çocuğa büyük bir özür borçlusun.
Durum bu.
MehmetNY
kullanıcısına yanıt
Aynı kişiymiş
smart0201
kullanıcısına yanıt
yok aga
MehmetNY
kullanıcısına yanıt
Aynı kişiler dostum. Takma kafan diyorsun da arkadaşım sonuçta.
Yav işi pişirdik diyince ben de kızla yattın sandım. Yatmayıp sadece samimiysen sıkıntı yok eğer elemanın tavırlarında da öyle bir değişiklik varsa söyle direk. Yoksa ona bakarsan her kızın " kankası " var. Bu kankalar napıyor sence? Babasının hayrına kızla ilgilenmiyor 3-5 elliyor 1-2 kokluyor şaka ayağına işte. Kız da farkında bunun.
Mide bulandıranlar serisi devam ediyor
RemyDeGourmontR
kullanıcısına yanıt
hacı sevgilimdi kız kanka değil :)
buckberyy
kullanıcısına yanıt
niye ahbap
quote:
Orijinalden alıntı: drewuncle
Aynı kişiler dostum. Takma kafan diyorsun da arkadaşım sonuçta.
Hocam arkadaşınsa onun adına sevinmelisin. En azından böyle yollu bir kız tarafından kullanılmamış oldu.
Bazı şeyleri çok kafaya takıyorsunuz, anlayamıyorum böyle insanları...
Git arkadaşınla bir yerde yalnız buluş, açıkla durumu, bu kadar sevdiğini bilmiyordum de. Kızın kendisini haketmediğini söyle işte. Kısacası kızı kötüle çocuğu öv. Denklem basit hocam.