Şimdi Ara

Beyler Trakya Tıp mı? Abant İzzet Baysal Tıp mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok arada kaldım okuyan yada bilgi verebilen vs

• ardila183 A kullanıcısına yanıt
    Ben Edirneliyim trakya konusunda tereddutlerim var Çanakkale yazacağım büyük ihtimal ama bolu hakkinda bilgim yok cok övdüler o yüzden ekledim ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam edirnede olmanıza ragmen yazmıyosunuz bunun nedeni yetersiz görmeniz mi? benimde bu zamana kadar bolu diyordum fakat trakyaya giden bir kaç kişiyle konuştum övdüler baya ve daha köklü olması kafamı karıştırıyor
  • hocam edirnede olmanıza ragmen yazmıyosunuz bunun nedeni yetersiz görmeniz mi? benimde bu zamana kadar bolu diyordum fakat trakyaya giden bir kaç kişiyle konuştum övdüler baya ve daha köklü olması kafamı karıştırıyor
  • Ya en az 5 farklı yerde olan arkadaşımla konuştum hepsi kendi yerini övüyor :( Hastanesi konusunda endişem var. Tekirdağ a da yeni güzel bi hastane yapıldı onu da arkaya yazacağım Edirne bana göre merkez olmaktan çıktı tekirdag a daha fazla yatırım var istanbul a yakinligindan dolayı tıpkı kocaeli gibi .

• Trakyaya giden arkadaşlarım gayet memnun. Herkes ısrarla orayı övüyor doktorlar mezunlar arkadaşlarım. Ne yetersizliği var acaba?

• ben araşştırdığımda kontenjanın fazlalığında şikayet ettiler anatomi lab.larında vs sıkıntı dediler ama hastane olarak çevre şehiirlerin yanında ülkelerden de hasta geliyor ve sayısı fazla staj olarak baya avantajlı dediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yetersizlik değil çekincelerim var. Halk arasında en azından benim çevremde hastaneden memnun olmayan çok kişi var . Eskiden ilçelerden daha çok nakil olurdu Dedem den biliyorum . Ama artık istanbul a nakiller de oluyor rahat şekilde ve tekirdağ a yapılan büyük hastane aldığı yatırımlar tekirdag i yeni merkez yapacak diye düşünüyorum konumu dolayısıyla da

• peki çanakkale tercihinin eğitimsel acıdan veya hastane falan özel bi sebebi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardila183

ben araşştırdığımda kontenjanın fazlalığında şikayet ettiler anatomi lab.larında vs sıkıntı dediler ama hastane olarak çevre şehiirlerin yanında ülkelerden de hasta geliyor ve sayısı fazla staj olarak baya avantajlı dediler

Haklısınız, onun için bu sene yapılan yeni anfiler hizmete giriyormuş. Bu sene girenler orada eğitim alacakmış. Onun dışında arkadaşlarıma neden puanı diğer tıplara göre düşük dediğimde kontenjan fazla ondan dediler.

Birde en iyi tıp yıllanmış oturmuş tıptır. Yeni tıplar, 8 10 yıllık tıplar anca oturuyor.

• Çanakkale yi gidip gezemedim sadece araştırma fırsatı buldum halihazırda Hastanesi var ek bir tane daha geliyor diye duydum yapıldı / yapılıyor sanırım . Iyi profesörlerin de Çanakkale yi tercih ettikleri söyleniyor şehir konforu bakımından. Kendi düşünceme göre istanbul dan kaçmak gibi bir nevi .

• Ha bir de arkadaşlar bana uzak kalıyor ama listeme pamukkale almayi düşünüyorum araştıran var mı aranızda

• anladım.Gecen twitterda tıp öğrencileri diye bir site var orada pamukkale tıpın foto sunu atmışlar öğrenciler neredeyse birbiriniz üstüne cıkıyor lab.larda yemekhane falan kontenjanımızı düşürün diye haber yapmışar sıkıntılı olabilir ama benim bilgim net değil tabiki
  • ardila183 A kullanıcısına yanıt
    Anladım çok sağol , sen nerelisin bu civarda mi

• istanbulda oturuyorum ben işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.