Şimdi Ara

Beyler Ts tercihlerini hazırlayacam acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe öğretmenliği geçen yıl 35k ile kapatmış ben bu yıl 42k yaptım. Bildiğiniz gibi ilahiyat okul öncesi özel eğitim gibi bölümler bu yıl Ts ye geçti.Kontenjanlar baya arttı.Türkçe öğretmenliği kaçla kapatır? Kaç k ile başlayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntifada 58 -- 18 Temmuz 2017; 19:45:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

• Bu sene TS de çok yığılma var.Bu netlerle geçen senelerde 15K felan olmak lazımdı.Türkçe öğretmenliği kaç bine düşer ben de merak ediyorum.Fikir alırım belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pablo Osvaldo kullanıcısına yanıt
    Hocam sence 42k ile geçen sene 33k lık yerlere gidebilirmiyim gerçekten büyük yığılma var birde ilahiyat özel eğitim ve okul öncesine dağılır diye düşünüyorum sıralamalar.Diğer bölümler baya geriler diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: İntifada 58

Hocam sence 42k ile geçen sene 33k lık yerlere gidebilirmiyim gerçekten büyük yığılma var birde ilahiyat özel eğitim ve okul öncesine dağılır diye düşünüyorum sıralamalar.Diğer bölümler baya geriler diye düşünüyorum

Valla hocam ben de merak ediyorum.Normalde tm den tercih yapacağım ama puanları hesaplarken baya iyi geliyordu ancak bu kadar kötü geleceğini tahmin etmemiştim sözel için.

Özel Eğitim,ilahiyat gibi bölümlerin TS ye geçmesi baya etkileyecektir,ama düşer mi o kadar bilemiyorum ihtimal var.Yine de yazın her şey olabilir.Ama garanti yerleride yazmayı unutmayın.

Hangi üniversite düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.