Şimdi Ara

beyler vans ayakkabı alıpda ayagına vuran varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nedense bugun aldım 100 liraya ayakkabı rahat gırıp cıkıyor ama arkası topuklarımı yara yaptı acaba ilerde düzelirmi neden böyle olmuştur? bilgisi olan varmı yada başına gelen geri götürsem alırmı acaba biraz kullandım ama 1 saat felan yurudum

bunun gibi aynı siyah da tam bulamadım aynı desende olanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mareSHaL#8482; -- 27 Aralık 2009; 1:35:43 >

• bunu giyiyormusun
  • beyler yararlı cevap istiyorum :/ 100lira bosamı gidicek
  • yuh 100 liramı verdin dayı ne ettin

ama önerim şu benim ayağıma vuran bir ayakkabı vardı içerden çok az topuğu yükselttim fazla değil dene istersen
  • abi vanslar hep öyle 129ytl 100ytl yanı normal fiyatı hep nike alıyordum sıkıldım antalya sıcak bölge degişiklik olsn istedim :/
  • Slip on modelleri çok kalitesizdir tipe bakıp almayın. Buna 100 lira vermek de zaten akıl harcı değil de...

Sen kalın çorapla felan giymeyi dene.
  • söylediğimi mutlaka dene benimde zamanıda bir ayakkabı topuklarımdan vurmuştu resmen yara iyileşene kadar yürüyemedim topukları içerden bir şekilde yükselltim halen arada bir giyerim hiç bir sorun olmuyor
  • nikenin bez gibi olanını giyordum ayakda 46 olunca zor oluyo ya kibar modeller bulmak nikeye baktım yenı modellerde pek hosuma gitmedi ya
  • deniyim yada yarın gotursem alırmı acaba geri nerde aldım ya valla şekli güzel ama lanet ettim ya
  • şunu söylim sana paranı belki geri alamazsın benim çalışdığım mağazada öyle diğer mağazalarda nasıldır bilemem ::) farklı ürün almak zorundasın
  • bir numara büyügünü alsam düzelirmi acaba
  • benim şahsi görüşüm ben vans almazdım bi vansa ben o kadar para vermem giderim adidas outletten bitane tas gibi ayakkabı alırım giyerim 100 tlye :) belki düzelir dicem ama ayağının topuk kısmına vuruyorsa yenidir belki o yüzdendir
  • vansmı kaldı ya :/
  • ++++++++++++++++++++
  • Baskısı hoş değil ama bana olunca çekiçle arkasına vuruyorum orayı yumuşatıyordum, geçiyordu o zaman cesaretin varsa dene..
  • Çok giyince benim de topuklarımı ağrıtıyodu ama yaz içinserin bir ayakkabı Vans slip-on.Ama çok kaliteli bi model değil bu slip-on lar bence.
    İndirime girip 40-70 TL arasına satılıyo İstanbulda indirim zamanlarında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.