Şimdi Ara

Beyler Ya Gördüğümüz Rüyalar Paralel Evrendeki Yaşantımız ise ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paralel boyutlardaki yasantimizi beynimiz algiliyor ve bize yansitiyorsa ? Bu konuda hic teori ya da vb seyler okuyan var mi ?

• karadenizdeki dağlar kıyıya paralel uzanır
  • Lan o zaman ben hapse girecegim,Kate Upton'u mikecegim,ABD'de mi yasayacagim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumuştum öyle bişeyler

Ya şuan rüya onlar gerçekse
  • Dalga amacli acmadim bu konuyu , internette gördügü rüyalar sonucu bu olaya inanmaya baslayan insanlar var, size hic mi olmadi mesela hic konusmadigim bir dili rüyamda konusabiliyordum hem de cok akici , ya da bazen rüyada bi olayi görürüz bi kac hafta belki bi kac ay sonra o olay gerceklesir ve dejavu deriz buna halbuki rüyalarimizda görüdügümüz olaylardir ama sebesiz bir nedenle gördügümüzü düsünmüyor yine paralel boyuta bagliyorum bunu.
  • Paralel evrendeki yaşantım çok karmaşık olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

Okumuştum öyle bişeyler

Ya şuan rüya onlar gerçekse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

Lan o zaman ben hapse girecegim,Kate Upton'u mikecegim,ABD'de mi yasayacagim ?

kate uptonu bende gördüm saymakla bitmez
    bütün forum grup yapacaz heralde kateye
    +yav he he
  • paralel evrende de olsa arabayı duvara sürte sürte sürmem imkansız
  • Bütün türkiye angelina jolieye kaymıştır bir kere öyleyse.
  • Geçen rüyamda ölmüştüm ve hesaba çekildiğimi görmüştüm la bunu nasıl açıklayacaksınız ?

• ben en son timsahlar tarafından mideye indiriliyordum, en son rüyam buydu ve 3 ay önceydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Geçen rüyamda ölmüştüm ve hesaba çekildiğimi görmüştüm la bunu nasıl açıklayacaksınız ?

Bende geçen rüyada öldüm sonra arafta kaldım sonra yere indim babamla helalleştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyş derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 32Ciqi

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Geçen rüyamda ölmüştüm ve hesaba çekildiğimi görmüştüm la bunu nasıl açıklayacaksınız ?

Bende geçen rüyada öldüm sonra arafta kaldım sonra yere indim babamla helalleştim

Çok korkmuştum valla gerçek gibiydi aynı

• Böyle bir şeyin olmayacağını düşünüyorum.
    Rüyaların zamanda gezintiyle alakası olduğunu düşünüyorum, yıllar önce gördüğüm rüyanın gerçeğini yaşamam bunun kanıtıdır heralde ama bunu kanıtlamak çok zor olur.

• Bence tüm hepsi değildir.Çünkü çok saçma alakasız şeyler görüyoruz.Ama gerçekten yaşıyormuş gibi hissettiğim rüyalar olabilir.
  • paralel evrenlerin olup olmadigina dair bir kanit var mi ?
  • Şu an rüyadayız zaten. Zamanı gelince herkes uyanacak.
  • rüyamda mezarlıkta birini ziyaret ediyorum sürekli ama ismine bakamıyorum tam bakarken uyanıyorum yada kaçmaya çalışırken uyanıyorum anlayamadım bi türlü haftada banko 3 kere görüyorum. hoca ya anlattım. kuran okumam gerektiği vucudum un ibadet etmek istedigini söyledi namaz felan başladım halen görüyorum anlayamadım bi türlü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.